1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
vallahi sağından baktım solundan baktım cok arada kaldım sonra vazgeçtim :D
ama istediğim rengi aldım o başka :D
Ne oldu sizin LPG olayı? Vazgeçtiniz umarım  okkk

harunhoca link' Alıntı:
Ne oldu sizin LPG olayı? Vazgeçtiniz umarım  okkk

abi senin bir kanalın falan mı var benzin konusunda  :D anlaşmalı benzinci falan :D varsa öle bişey ben hiç bulasmıyım LPG ye  ;D

milyoncubaba link' Alıntı:
abi senin bir kanalın falan mı var benzin konusunda  :D anlaşmalı benzinci falan :D varsa öle bişey ben hiç bulasmıyım LPG ye  ;D
Ne kanalım, ne petrol kuyum, ne de benzin istasyonum yok, ancak sevemedim bir türlü LPG olayını. Tamam haklısın sevmek, duygusal bağ kurmak zorunda değilim elin LPG siyle doğru da, sevgisiz bir ömür de geçmez LPG'yle  kahka536. Elektrik alamıyorum.

harunhoca link' Alıntı:
Ne kanalım, ne petrol kuyum, ne de benzin istasyonum yok, ancak sevemedim bir türlü LPG olayını. Tamam haklısın sevmek, duygusal bağ kurmak zorunda değilim elin LPG siyle doğru da, sevgisiz bir ömür de geçmez LPG'yle  kahka536. Elektrik alamıyorum.

elektrik alma abi gaz al :D bende bağımlısı deilim ama mecbur tasarruf
şöyle düşün lpg 5 lira benzin 2,5 lira olsa gitcem benzin alcam :D aynı hesap

harunhoca link' Alıntı:
Bu ne perhiz bu ne lahana. Sıfır alırken cesaret edemediğiniz renge nasıl oluyor da şimdi hayran oluyorsunuz general_Shame_on_you. Asalet filan bilmem. Siyah asil renktir doğrudur ama çok toz tutuyor temiz tutmak ne mümkün. Beyaz deseniz her taraf beyaz araç dolu. Gri deseniz artık demode oldu. Bu renk ise samimi söylüyorum özgün bir renk. Ayrıca kesinlikle toz göstermiyor. Yıkıyorum iki hafta gidiyor çamur olmazsa. Ama siz bakmayın bana, sakın almasın kimse.

valla ben astra da lacivert rengi ve bronz kahveyi beğeniyorum. özellikle astralarda beyaz rengin arabayı çok hantal gösterdiğini düşünüyorum. bu arabaya kesinlikle daha koyu renkler yakışıyor

onurcura link' Alıntı:
valla ben astra da lacivert rengi ve bronz kahveyi beğeniyorum. özellikle astralarda beyaz rengin arabayı çok hantal gösterdiğini düşünüyorum. bu arabaya kesinlikle daha koyu renkler yakışıyor

kesinlikle bende su mavisi kullanıyorum cok basarılı

onurcura link' Alıntı:

bende tek ben varım sanıyordum beyaz rengin bu araca gitmediğni düşünen. zevk meselesi tabiki benim de favorim siyah ve mahagony kahve. hele bir de siyah + cam filmi olunca o çıtalar kendini çok gösteriyo.

beyaz bu araca her daim gidebilecek ve asil bir renktir

Teknik gri alın fümeden balçık yeşiline geniş bir renk spekturumunda hergün bambaşka bir arabaya binin. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Teknik gri alın fümeden balçık yeşiline geniş bir renk spekturumunda hergün bambaşka bir arabaya binin. ((:

+1  :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri