1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Tek kriter daha az yakma olursa senin araçla benimki boy olcusemez.  Ancaaaak ölçütler arasinda orijinallik, sorunsuzluk, araç değeri,  görsellik,  güvenlik,  ivmelenme ve hız olursa sana fark atarım ama Kıyamam sana. Daha yeni yaptırdın moralin bozulmasın. Az yakıyor yuppi modundasin keyfini çıkar.   011zaa

Abi sen farklı bir araba mi kullanıyorsun acaba :) ferrari falan degil dimi :) ehheeh senin benden tek farkin donanim olarak cosmosun :) onun dışında ne fark var onu ben pek kestiremedim lutfen beni maruz gör :) yari deri koltuklar afl ve on park sensoru ne zamandir güvenlik ivmelenme ve hiz oldu :) yaklasimina hayran kaldım :) forza bronz kahve diyorum :) oyum 15 :)

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Tek kriter daha az yakma olursa senin araçla benimki boy olcusemez.  Ancaaaak ölçütler arasinda orijinallik, sorunsuzluk, araç değeri,  görsellik,  güvenlik,  ivmelenme ve hız olursa sana fark atarım ama Kıyamam sana. Daha yeni yaptırdın moralin bozulmasın. Az yakıyor yuppi modundasin keyfini çıkar.   011zaa

14alkiss 14alkiss

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

milyoncubaba link' Alıntı:
Abi sen farklı bir araba mi kullanıyorsun acaba :) ferrari falan degil dimi :) ehheeh senin benden tek farkin donanim olarak cosmosun :) onun dışında ne fark var onu ben pek kestiremedim lutfen beni maruz gör :) yari deri koltuklar afl ve on park sensoru ne zamandir güvenlik ivmelenme ve hiz oldu :) yaklasimina hayran kaldım :) forza bronz kahve diyorum :) oyum 15 :)
Bak milyoncubabam, sana şöyle izah edeyim. Olay sadece sport ve cosmo arasindaki irili ufaklı 13 farklılıktan ibaret degil.  Hatta şunu diyeyim ki yazarken senin aracın sport olduğunun farkında bile emin ol değildim.  Dedimki güvenlikte iyiyim,  yalan mı hangi araç sence daha güvenli ? Dedim ki orijinallik, sorarim sana hangisi orijinal? Dedim ki görsellik,  senin bagajdaki bombeyi hatirlatmak isterim. Dedimki fiyat hangisi daha pahalı?  Dedim ki ivmelenme, hangimizinki gaza basınca daha atakdir sence. Sence son olarak hizimiz ve hizlanma lpg ile benzinle ayni mıdır?  Bu kadar net ve açık farklara ragmen hala benim aracim senin aracı döver diyorsan seni yüce Türk adaletine havale ediyorum.  Takdir bu satırları okuyan kamuoyunun.

Ynt:

Yoo ben o tarz bi yorum yapmam kimsenin aracını ne kotulerim nede farklı bir şey söylerim kimse ağzımdan böyle bir şey duyamaz ben objektifim olanı söylerim sadece. Yaptigin yoruma istinaden cevap yazdım son derece objektif olarak. Inşallah bir gun aracimi yakindan görür veya kullanir ozmn daha sağlıklı yorumlar yaparsin bu yazdığın yoruma da ikimizde guleriz karşılıklı ;)

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Birşey merak ettim güvenlik sport cosmo arasında bir fark yok  lpg benzin diyorsanız o ayrı.Görsellik demişsiniz galiba hb sedan karşılaştırması yapmışınız Türkiyede en çok hb araç tercih ediliyor.Astranın sedanının nerdeyse 2katı hb satıldı. Kaza filan varsa bilemem tabi :)

Ynt:

Valla ben bir kiyaslama yapmadim açıkçası farklı bir arabaya biniyorum sandim hatta :))

Kıyaslama lpg benzin üzerine olsa haklı olunabilirdi edition cosmo donanım olsa yine ufak tefek yokuş kalkış vs tam güvenlik olmasada yardımcı diye söylenebilirdi ancak sport cosmo arasında afl farkı dışında birşey yok tabi bluetooth birde.Cosmoda bu 2 donanım iyi sportun ise koltuk jant ve direksiyonu cosmodan kat kat daha iyi :)

sport kesinlikle. Cosmo biraz da yaşlı işi yani 40 + gruba hitap ediyor bence... Bendeki uyandırdığı algı o

albertxx link' Alıntı:
Birşey merak ettim güvenlik sport cosmo arasında bir fark yok  lpg benzin diyorsanız o ayrı.Görsellik demişsiniz galiba hb sedan karşılaştırması yapmışınız Türkiyede en çok hb araç tercih ediliyor.Astranın sedanının nerdeyse 2katı hb satıldı. Kaza filan varsa bilemem tabi :)
güvenlik ile kastım benzin lpg olayı idi.  Görsellik ile kastım lpg donusumunden sonra bagajda bombe var demişti. hb sedan olayında haklisiniz hb daha fazla tercih ediliyor. Ancak bu hb nin daha iyi oldugu anlamina gelmiyor.  Baska bir zeminde tartisiriz burasi yeri degil.

wave61 link' Alıntı:
sport kesinlikle. Cosmo biraz da yaşlı işi yani 40 + gruba hitap ediyor bence... Bendeki uyandırdığı algı o
Doğru tespit cosmo yaşlı işi.  Sedan da ihtiyar işi.  Ben ֖lmüşüm aglayanim yok. Cosmo sport kıyaslamasi yapmak değildi amacım.  Lpg benzinli  kıyaslamasi idi.  Herkesin fikri kendine güzel.

Geri