- Konuyu Başlatan
Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.
Abi sen farklı bir araba mi kullanıyorsun acaba ferrari falan degil dimi ehheeh senin benden tek farkin donanim olarak cosmosun onun dışında ne fark var onu ben pek kestiremedim lutfen beni maruz gör yari deri koltuklar afl ve on park sensoru ne zamandir güvenlik ivmelenme ve hiz oldu yaklasimina hayran kaldım forza bronz kahve diyorum oyum 15
harunhoca link' Alıntı:Tek kriter daha az yakma olursa senin araçla benimki boy olcusemez. Ancaaaak ölçütler arasinda orijinallik, sorunsuzluk, araç değeri, görsellik, güvenlik, ivmelenme ve hız olursa sana fark atarım ama Kıyamam sana. Daha yeni yaptırdın moralin bozulmasın. Az yakıyor yuppi modundasin keyfini çıkar. 011zaa
Abi sen farklı bir araba mi kullanıyorsun acaba ferrari falan degil dimi ehheeh senin benden tek farkin donanim olarak cosmosun onun dışında ne fark var onu ben pek kestiremedim lutfen beni maruz gör yari deri koltuklar afl ve on park sensoru ne zamandir güvenlik ivmelenme ve hiz oldu yaklasimina hayran kaldım forza bronz kahve diyorum oyum 15