1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

albertxx link' Alıntı:
:) Teşekkür ederim abi.Yok gece bakmıştım biraz az öncede baktım zaten teknik ingilizce bölüm ingilizce olunca sıkıntı olmuyor pek ingilizce sınavları ama yinede insan tedirgin oluyor :)

Tekrar basarilar

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

jarmenkell link' Alıntı:
Milyoncubaba dostum gerçekten sabrına hayran kaldım tebrik ediyorum o kadar değişik yorumlar gelmişki.. anlamadığım bi mevzu var arkadaş hesabını yapmış cıkıcak riskleri hesaplamış herşeyi göze alarak lpg taktırmış fakat öyle yorumlar gelmişki sanki sadece moral bozmak için yazılmış dalga geçer gibi burda yazanları veya lpg taktıran arkadaşı tanımıyorum fakat her gün siteye girer bakarım olaya olabildiğince objektif bakıyorum yazmaya niyetim yoktu kimseyi kırmak yada yanlış anlaşılmak istemem ama kendimi arkadaşın yerine koyunca dayanamadım.. ya arkadaş bu adam benzinliyken doya doya gezemiyorum demiş lpg taktırmış. Allah Göstermesin sübapları yansa parası sizden yada bizden mi çıkıcak ? veya bu adam benzinle gezerken benzin parasını bizmi veriyorduk ? arkadaş tavsiye istemiş fikrini beyan etmişsin riskleri söylemişsin daha moral bozmak niye ? sen rahat rahat benzinle gezerken seni kasmıyo olabilir benzin litresi veya yaktığı yakıt belki adamı kasıyo veya benzine ayırdıgı bütceyle aracınla gezmeye doyamıyor.. şahsen ben arkadaşı gönülden tebrik ediyorum bende bu fiyatlarla doya doya gezemiyorum aracımla ki ilerde bende düşünüyorum lpg olayını. Milyoncubaba hayırlı olsun dostum sonuçlarını an ve an takip ediyorum cümleten kazasız belasız

Kardesim yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim. Beni gerçekten çok iyi anlamissin. Evet arada atismalarimiz oluyor burada benzin LPG konusunda ama ben soyledigin gibi olabildiğince objektif olmaya calisiyorum insanlar net sekilde görsün kararini versin çünkü bende yolunda basinda iken hic bilgim yoktu sifirdim gerçekten çok zor bi durum. Bu yorumları okuyan bir insan cok net sekilde karar verebilir diye düşünüyorum.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

OGOKTAS link' Alıntı:
Cok guzel degerler gizel gunlerde kazasiz belasiz kullanin, Wave61 inde dedigi gibi ortalama hiz nedir
Teşekkür ederim tekrardan. 30km olmasi lazim tam bilmiyorum çok trafikte kaldım bu depoda.

Ynt: Ynt: Ynt:

ouzhn06 link' Alıntı:
abi hayirli gunlerde kullanman nasip olusun. Umarim bende haziranin sonu gibi takcam. Gelismelerden haberdar et abi:)

Amin kardeşim hep birlikte inşallah. Depoları burdan paylasicam elimden geldiğince :)

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

milyoncubaba link' Alıntı:
Kardesim yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim. Beni gerçekten çok iyi anlamissin. Evet arada atismalarimiz oluyor burada benzin LPG konusunda ama ben soyledigin gibi olabildiğince objektif olmaya calisiyorum insanlar net sekilde görsün kararini versin çünkü bende yolunda basinda iken hic bilgim yoktu sifirdim gerçekten çok zor bi durum. Bu yorumları okuyan bir insan cok net sekilde karar verebilir diye düşünüyorum.
Milyoncubaba kardeşim lpg konusunda vermiş olduğun değerli ve bir o kadar da anlamlı bilgiler için teşekkür ederim.  Sayende benzine devam konusundaki kararlılığım ve azmim artmış oldu.  Bundan önce de söylediğim gibi bir gün aracın yakıtı artık canıma tak edip de yeter dediğim bir an gelirse yapacağım ilk iş sahibinden coma ilan vermek olacak. Satıp daha az yakan daha soft bir araç satın alacağım ama o gazı aracın cigerlerine vermeyecegim. Cesaret ve kararlılığını kutluyorum. Benzine son damlasına kadar devam diyorum.  Selamlar. ..  steeringwheel

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Milyoncubaba kardeşim lpg konusunda vermiş olduğun değerli ve bir o kadar da anlamlı bilgiler için teşekkür ederim.  Sayende benzine devam konusundaki kararlılığım ve azmim artmış oldu.  Bundan önce de söylediğim gibi bir gün aracın yakıtı artık canıma tak edip de yeter dediğim bir an gelirse yapacağım ilk iş sahibinden coma ilan vermek olacak. Satıp daha az yakan daha soft bir araç satın alacağım ama o gazı aracın cigerlerine vermeyecegim. Cesaret ve kararlılığını kutluyorum. Benzine son damlasına kadar devam diyorum.  Selamlar. ..  steeringwheel

Abi gel senle bi yarışma yapalım ikimizde aynı para ile lpg ve benzin alalim yola cikalim ayni anda bakalim kim daha uzaga gidecek :))) o zmn beni cok iyi anlayacaksın :)) saka bi yana guzel temennilerin için teşekkür ederim umarım herkes için hayırlısı olur kazasiz belasiz benzinle dizelle Lpg ile suruslerimize devam ederiz.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

milyoncubaba link' Alıntı:
Abi gel senle bi yarışma yapalım ikimizde aynı para ile lpg ve benzin alalim yola cikalim ayni anda bakalim kim daha uzaga gidecek :))) o zmn beni cok iyi anlayacaksın :)) saka bi yana guzel temennilerin için teşekkür ederim umarım herkes için hayırlısı olur kazasiz belasiz benzinle dizelle Lpg ile suruslerimize devam ederiz.
Tek kriter daha az yakma olursa senin araçla benimki boy olcusemez.  Ancaaaak ölçütler arasinda orijinallik, sorunsuzluk, araç değeri,  görsellik,  güvenlik,  ivmelenme ve hız olursa sana fark atarım ama Kıyamam sana. Daha yeni yaptırdın moralin bozulmasın. Az yakıyor yuppi modundasin keyfini çıkar.  011zaa

Geri