1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Doğru tespit cosmo yaşlı işi.  Sedan da ihtiyar işi.  Ben ֖lmüşüm aglayanim yok. Cosmo sport kıyaslamasi yapmak değildi amacım.  Lpg benzinli  kıyaslamasi idi.  Herkesin fikri kendine güzel.

hocam sen çok alıngansın bu günlerde  :) sedan ve cosmo biraz daha ağır duruyor ondan dedim.  95 oktan çekelim keyfimiz yerine gelsin hocam rockk  rasta_occasion

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

albertxx link' Alıntı:
Kıyaslama lpg benzin üzerine olsa haklı olunabilirdi edition cosmo donanım olsa yine ufak tefek yokuş kalkış vs tam güvenlik olmasada yardımcı diye söylenebilirdi ancak sport cosmo arasında afl farkı dışında birşey yok tabi bluetooth birde.Cosmoda bu 2 donanım iyi sportun ise koltuk jant ve direksiyonu cosmodan kat kat daha iyi :)

Ki still paket var açığı kapattigimi düşünüyorum :) harun beye ve aracina sonsuz saygim var ama o biraz yanlis yorumladı bence :)

wave61 link' Alıntı:
sport kesinlikle. Cosmo biraz da yaşlı işi yani 40 + gruba hitap ediyor bence... Bendeki uyandırdığı algı o

Sen bana katilir miydin yahu :))

harunhoca link' Alıntı:
Doğru tespit cosmo yaşlı işi.  Sedan da ihtiyar işi.  Ben ֖lmüşüm aglayanim yok. Cosmo sport kıyaslamasi yapmak değildi amacım.  Lpg benzinli  kıyaslamasi idi.  Herkesin fikri kendine güzel.

Deme oyle deme senden daha orijinal bir insan yok burda ve arac sahibi :) lpg candir :)

wave61 link' Alıntı:
hocam sen çok alıngansın bu günlerde  :) sedan ve cosmo biraz daha ağır duruyor ondan dedim.  95 oktan çekelim keyfimiz yerine gelsin hocam rockk   rasta_occasion
yo yo kinayeli soylemedim. Sedanın belli yaşın uzerindekilerin tercihi oldugu kesin. Ancak cosmonun yaşlı işi oldugunu daha önce dusunmemistim. Güneş balçıkla sivanmaz yas 46 yapacak bir şey yok.  Dedigin gobi 95 oktanlari alalim kafaları bulalım.

milyoncubaba link' Alıntı:
Sen bana katilir miydin yahu :))

tabiki çoğu zaman gülmekten ama olsun  :D şaka bir yana çak bi 95 lik keyfimiz yerine gelsin  rasta_occasion

harunhoca link' Alıntı:
yo yo kinayeli soylemedim. Sedanın belli yaşın uzerindekilerin tercihi oldugu kesin. Ancak cosmonun yaşlı işi oldugunu daha önce dusunmemistim. Güneş balçıkla sivanmaz yas 46 yapacak bir şey yok.  Dedigin gobi 95 oktanlari alalim kafaları bulalım.

aynen hocam  special_Partyman

Sedan yaş konusunda biraz daha yaşlı kesime hitap ediyor ama astra sedan açıkcası sportif bir sedan ağır bir araç değil o kadar.Bende çok git gel yaşadım almadan önce arasında ancak gencimiz kanımız kaynıyor ya hb olsun dedik :)

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

wave61 link' Alıntı:
tabiki çoğu zaman gülmekten ama olsun  :D şaka bir yana çak bi 95 lik keyfimiz yerine gelsin  rasta_occasion

Seni guldurebildiysem ne mutlu bana ikinci depo 120 km oldu hala 4 ışık ;) buna da patlat bir kahkaha nesemiz yerine gelsin :)))

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

milyoncubaba link' Alıntı:
Seni guldurebildiysem ne mutlu bana ikinci depo 120 km oldu hala 4 ışık ;) buna da patlat bir kahkaha nesemiz yerine gelsin :)))

bana ortalama hız ve litre bazından söylersen öyle konuşalım ışık mışık anlamam ben  :D

Geri