1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

albertxx link' Alıntı:
Sedan yaş konusunda biraz daha yaşlı kesime hitap ediyor ama astra sedan açıkcası sportif bir sedan ağır bir araç değil o kadar.Bende çok git gel yaşadım almadan önce arasında ancak gencimiz kanımız kaynıyor ya hb olsun dedik :)

Acikcasi sedanlarida gerçekten begenir oldum gosterisli duruyorlar daha cok sport donanim cosmoya nazaran jantlari ile daha cekici ilerde alirim sahsen dusunsem.

Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

Alınabilir bir araç sedan ancak c-sedan bana mantıklı gelmiyor c sınıfında hb daha güzel gidiyor.D ye geçmek gerekiyor sedan olması için haşmetli bir sedan diyiyim hatta :) c sınıfında hb ile sedan arasında bagaj dışında diz mesafesi vs gibi fark çok yok sadece bagaj daha geniş.

albertxx link' Alıntı:
Alınabilir bir araç sedan ancak c-sedan bana mantıklı gelmiyor c sınıfında hb daha güzel gidiyor.D ye geçmek gerekiyor sedan olması için haşmetli bir sedan diyiyim hatta :) c sınıfında hb ile sedan arasında bagaj dışında diz mesafesi vs gibi fark çok yok sadece bagaj daha geniş.
Kesinlikle fark cok yok hatta park yeri bulmak dahi sorun sedanlar için :) ama genis bir bagaj havuzu uzun yolda cok faydali oluyor:)

Evet olabilir alışma meselesi tabi.Genel olarak sedan biraz daha aileye yönelik oluyor.Keşke c sedanlar ile hbler arasında fark çok daha fazla olsaydı maalesef astrada o kadar yok.Diğer firmalarda aynı adlı sedan pek kullanılmıyor fordda var focusda galiba.

Sedan araçları seviyor ve kullanışlı buluyorum. Kullanım amacina gore hb ler de güzel araclar ama aile aracı olarak sedan iyi oluyor. Ayrica görsel olarakda hb gibi yarım değil tam bir araç izlenimi veriyor bence. Ama astranin hb si sedanin iki katı sattigina gore tercih hbden yana genelde. Ancak yaşım ve Ailem nedeniyle sedan tam benlik. Ayrica sportif bir sedan görünümü var astra sedanin. 

harunhoca link' Alıntı:
Sedan araçları seviyor ve kullanışlı buluyorum. Kullanım amacina gore hb ler de güzel araclar ama aile aracı olarak sedan iyi oluyor. Ayrica görsel olarakda hb gibi yarım değil tam bir araç izlenimi veriyor bence. Ama astranin hb si sedanin iki katı sattigina gore tercih hbden yana genelde. Ancak yaşım ve Ailem nedeniyle sedan tam benlik. Ayrica sportif bir sedan görünümü var astra sedanin. 

Ilk defa bu konuda katılıyorum sana ☺ğ˜Š

milyoncubaba link' Alıntı:
Ilk defa bu konuda katılıyorum sana ☺ğ˜Š
Devamı gelir umarım ama bu lpg işinde anlasma ve uyuşma ihtimalimiz yok. Nolacak senin bu gaz işin mahvettin canım aracı  general_Shame_on_you

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra LPG yakıt performanslarını burada paylaşıyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Devamı gelir umarım ama bu lpg işinde anlasma ve uyuşma ihtimalimiz yok. Nolacak senin bu gaz işin mahvettin canım aracı  general_Shame_on_you

Gelir gelir tercihler renkler farklı lpg benzin konusunda uyusmamiza gerek yok sen kendini ole iyi hissedersin ben de bole fikrimizi solemektede ozguruz bu cok dogal.

95 95 95 95 95 95 95 95 95 benzin combo  rasta_occasion

harunhoca iki mesaj daha at da rütben değişsin ben burda gerildim dünden beri  011zaa

Geri