Kardeşim rütbe dediğin nedir, onlar dünyevi şeyler kahka536. Önemli olan forum ailesi ile polemiğe girmemeyi başararak paylaşım yapabilmek ve sevdiğimiz astraların tadını çıkarabilmek, bu vesileyle yeni dostluklar edinebilmek. Opelsizasla forumunu seviyor ve takip ediyor olmamın ciddi bir nedeni, diyalogların kalite oranının yüksek oması, polemiklerin fazla uzatılmaması, moderatör arkadaşların sürekli aktif ve anında müdahale eder vaziyette işini iyi ve doğru yapan insanlardan oluşması. Forumu kuran ve yöneten arkadaşların işlerini ciddiye aldığını ve doğru-güzel yaptıklarını düşünüyorum. O nedenle rütbe atlamak gibi bi derdim bulunmamakla birlik de fena da olmaz kahka536. Beni takip eden veya muhabbet eden arkadaşlar genelde bilir: Yazmış olmak için cevap yazmamaya bir iki kelime ve ifade ile mesajlarımı geçiştirmemeye öalışıyorum. ÖÖnkü sizlere değer veriyorum ve bu satırları okuyan insanlara saygısızlıklık yapmak da istemiyorum. Tabii ki pek çok ikili atışmalarımız veya geyiklerim oluyor ancak yanlış kelimeler kullanmamaya sizler gibi ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Forumdan yüzyüze tanıştığım, görüştüğüm, telefonlaştığım özel yazıştığım bir çok arkadaşımız var. E yaşımın da genel ortalamanın üzerinde olduğunu(yaşımı göstermediğim genelde söylenir), bir eğitimci olduğumu da göz önüne alırsak yazdıklarımın veya yorumlarımın ölçülü olması gerektiğinin farkındayım. Ancak ben de sizler gibi aracımı seven ve yine sizler gibi aracını zar-zor almış borcunu ödemeye çalışan bir kişiyim ve sadece binmek kullanmak için değil, muhabbetini yaparak da aracımdan aldığım keyifi artırmak için burada yazıyorum. Bir çok bilgi edindim ve ediniyorum(milyoncudan öğrendiğim bazı şeyler bildiklerimi unutturuyor ama neyse kahka536). Genç arkadaşların modifiye ve araçlarını başkalaştırma, kişiselleştirme, modifiye meraklarını takdir ve ilgiyle takip ediyorum. Bakım ve temizlik konusunda kullandıkları malzemeleri, özeni, çalışmayı gıpta ile ve hayretle zevk ile takip ediyorum. Forum ekibine bu vesileyle gerçekten teşekkür ediyorum special_Yeah yürekten alkışlıyorum. [size=10pt] .. Yaşasın Bronz Kahve, Benzinli, Cosmo Sedan(Orijinal)