Ynt: 1.4T motorlarda shift uyarısı var mı?
vites geçişleriyle ilgili gecen ay opel servisinde benim araca kampanya dahilinde güncelleme yapıldı suan sorunsuz olarak geçiyor 10P032 kampanya kodu belki isinize yarayabilir
Artı bu hafta gittigimde de 10P042 fren pedal sensörü , 11P004 debriyaj pedal konum sensörleri degistirildi
navigasyon güncellemesinin hala gelmedigi söylendi.
[/quote]
teşekkür ederim cavabınız için.sık sık kampanya adı altında araçları çağırıyolar beni arayan olmadı benimmi başvurmam gerekli
Sn. lidokain,doublescan link' Alıntı:[quote author=lidokain link=topic=506.msg6377#msg6377 date=1297703104]
benim araç 2011 manuel,shift çıkıyor ve sinir oluyorum hem kıyıda köşede,biçimsiz bir uyaru hemde bi işe yaramıor.yalnız ben manuel vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum ,örneğin 5 den 6 ya atarken 4 gidiyor veya hiç bir yere gitmiyor 4-6 arası takılıyor.10 yıldır araçkullanmaktyım.sadece 6 değil tüm vites geçişlerinde sıkıntıyaşıyorum..bu sorunu yaşayan varmı acaba
vites geçişleriyle ilgili gecen ay opel servisinde benim araca kampanya dahilinde güncelleme yapıldı suan sorunsuz olarak geçiyor 10P032 kampanya kodu belki isinize yarayabilir
Artı bu hafta gittigimde de 10P042 fren pedal sensörü , 11P004 debriyaj pedal konum sensörleri degistirildi
navigasyon güncellemesinin hala gelmedigi söylendi.
[/quote]
teşekkür ederim cavabınız için.sık sık kampanya adı altında araçları çağırıyolar beni arayan olmadı benimmi başvurmam gerekli