Ynt: 1.4T motorlarda shift uyarısı var mı?
hmmm zeki şey yani
hmmm zeki şey yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hız göstergesinin olduğu yere iyice bakarsanız orda bir shift işareti daha göreceksiniz sanırım bu türkiye de çalışmıyor bu yeşil olabilir bizde km sayacının yanında ve benim koltuk konumum nedeniyle ve direksiyon yeriyle alakalı olarak km sayacı ve shift i gösteren bölge hiç görünmüyor.diğeri çalışsaymış daha güzel olurduskydivingbaris link' Alıntı:Peki bu Shift uyarısının rengi sizde değişiyor mu? Bende hep ekran renginde, yani kırmızı ama kitapçığında yeşil yanınca vites değiştirin yazıyor. Shift uygulamasını nasıl yapıyorsunuz?
kullanım tarzına göre yanıyor, eğer sakin, düşük devirli kullanıyorsan düşük devirlerde yanıyor. ama yüksek devirli kullanıyorsan yüksek devirde yanıyor.yaramaz06 link' Alıntı:bence cok sacma olmus 50 ıle gıdıyorum 3. vitesde yanıyor 4 yapacak halım yok ya 50 dede neye gore yandıgını cozemedım
serviste 140 tl ye sonradan takılabiliyor bu özellikLorenzo Von Matterhorn link' Alıntı:bence kullanım tarzına göre olabilecek en ekonomik şekilde gitmemizi sağlıyor. ben genelde dikkat ediyorum o uyarıya fakat 8 litrenin atına düşmemi sağlayamıyor. Bu arada eski konu ama, 2010 sport paketlerde kapı içi aydınlatma olup 2011lerde bunu kaldırmış olduklarını bilmiodum. Ayıptır bu yaptıkları. Mükemmel bir özellik çünkü iç aydınlatma...
serviste 140 tl ye sonradan takılabiliyor bu özellikavukatakın link' Alıntı:[quote author=Lorenzo Von Matterhorn link=topic=506.msg19637#msg19637 date=1301227392]
bence kullanım tarzına göre olabilecek en ekonomik şekilde gitmemizi sağlıyor. ben genelde dikkat ediyorum o uyarıya fakat 8 litrenin atına düşmemi sağlayamıyor. Bu arada eski konu ama, 2010 sport paketlerde kapı içi aydınlatma olup 2011lerde bunu kaldırmış olduklarını bilmiodum. Ayıptır bu yaptıkları. Mükemmel bir özellik çünkü iç aydınlatma...