1.6 115Hp 1105Km Yol Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OGOKTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 115Hp 1105Km Yol Yakıt Tüketimi

kenangokhan link' Alıntı:
Fark var evet Antalya'da 2,54 den alıyorum gazı yolda 2,84 den aldım. Ama geri kalan tüketim fazlalığını yük ve sürat arttırıyor sanırım. Yine iyi diyorsanız içim rahat edecek. Başka LPG ile uzun yol yapan varmı değerlerini bi paylaşsa.

Bence oldukca iyi  bravoo dizel araclarda daha dusuk degerler yapilamaz diye dusunuyorum tabi bu benim dusuncem yaz tatilinde dizel Focus ile benzer degerler yapmistim ama biz iki kisiydik ve yaz sartlarindan dolayi klima acikti

ozdemır benım anlamadığım nokta full depo ıle kac km gıdebıldın ben onu merak ettım cunku par hesabı sağlıklı çıkmaz hıcbır zaman

CALİBRA BG link' Alıntı:
ozdemır benım anlamadığım nokta full depo ıle kac km gıdebıldın ben onu merak ettım cunku par hesabı sağlıklı çıkmaz hıcbır zaman

Selam sehirdisinda oldugum icin depoda yakit varken tekrar yakit aldim ama soyle bir hesap yapalim depo yaklasik 250TL ye doluyor 402 / 250 dedigimizde 1.6 depo ile 1105km yol yapmisim yani 1 depo ile 691km yapmis oluyorum

OGOKTAS link' Alıntı:
Rica ederim. Şimdiden Size'de iyi yolculuklar. İst. geldiğinizde umarım forum olarak bir buluşma organize edilir. Eğer yolcu ve bagaj durumu daha az olur aynı zamanda trafik saatlerini de ayarlayabilirseniz benden çok daha iyi değerler yakalayabilirsiniz.
vallaha çok Iyi olur buluşma

Bencede güzel değerler kişi sayısı ve sıkışık trafik gibi etkenleri bırakırsak 800km yi görür 1depoyla belki 900:) Benzinli bir araba için çok iyi abi

Şehir içi 28 krş yakıyor şehir dışı 25 krş yaksam heralde LPG ile tahminen 1700km rahat giderim. LPG li olduğundan araç geçen hesap etmedim uzun yolda (konya-kırşehir-ankara-afyon-konya) yaptım tam hesaplamadım ama 250₺ ye yakın LPG aldım baya zevkle dolandım :) bayram bayram gibiydi şükür geri kalanı da çocuklara bayram harçlığı!

albertxx link' Alıntı:
Bencede güzel değerler kişi sayısı ve sıkışık trafik gibi etkenleri bırakırsak 800km yi görür 1depoyla belki 900:) Benzinli bir araba için çok iyi abi

Teşekkür ederim. Bence de iki kişi + bagaj 800km çok iyi değer olur. 900 ise sanırım Konya ovasında 100'ü geçmezsek olur ancak :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Şehir içi 28 krş yakıyor şehir dışı 25 krş yaksam heralde LPG ile tahminen 1700km rahat giderim. LPG li olduğundan araç geçen hesap etmedim uzun yolda (konya-kırşehir-ankara-afyon-konya) yaptım tam hesaplamadım ama 250₺ ye yakın LPG aldım baya zevkle dolandım :) bayram bayram gibiydi şükür geri kalanı da çocuklara bayram harçlığı!

Yavuz Hocam Sizin değerler gerçekten çok iyi zaten LPG'ye geçeceğim gün ilk önce Sizin fikrinizi ve önerinizi alacağım. Bizde henüz çocuk olmadığı için bayram harçlığını Shell'e veriyoruz :)

Hafta sonu baya bi yol yaptım 500 km civarı aracım 4200 kmde şu an daha önce hiç sıfırlamamıştım ve 8.9 ortalamam vardı. Bu yola çıkşta sıfırladım 100 km si şehir içi kalan 400 km şehir dışı aracımın yakıtı 7.3 şu an bence gayet iyi sizce nasıl? 1.6 115 hp sedan

mmtcopur link' Alıntı:
Hafta sonu baya bi yol yaptım 500 km civarı aracım 4200 kmde şu an daha önce hiç sıfırlamamıştım ve 8.9 ortalamam vardı. Bu yola çıkşta sıfırladım 100 km si şehir içi kalan 400 km şehir dışı aracımın yakıtı 7.3 şu an bence gayet iyi sizce nasıl? 1.6 115 hp sedan

Bence süper bir değer  bravoo

Ortalama hız ve yolcu / bagaj durumunu da paylaşırsanız sevinirim

Geri