Ynt: 1.6 115Hp 1105Km Yol Yakıt Tüketimi
ortalama hız 35 km bagaj ve yolcu ilk 100km 1 kişi bagaj yok kalanı full bagaj 4 kişi
ortalama hız 35 km bagaj ve yolcu ilk 100km 1 kişi bagaj yok kalanı full bagaj 4 kişi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mmtcopur link' Alıntı:ortalama hız 35 km bagaj ve yolcu ilk 100km 1 kişi bagaj yok kalanı full bagaj 4 kişi
genelde 100 km hızla gittim ama ara ara 200 leri zorladığımda olduOGOKTAS link' Alıntı:Bence çok iyi değerler, tabi ortalama hız, toplam ortalama hız olduğu için bu son kullanımınız ile ilgili çok fazla fikir vermiyor. Ort. 120 ile gittiğinizi düşünürsek tüketim bence çok başarılı.
Zaten ben de aracın şehir dışı tüketiminden çok rahatsız değilim. Şehir içi tüketimi yüksek ( 9 litre / 100Km ) civarında
mmtcopur link' Alıntı:yola çıkarken 100 km ye sabitledim ve sıfırladım biraz iniş vardı 100 km gittiğimde ortalmaya bir baktım oda ne 5.5 şehir içine geldim daha sonra 6 6.5 7.5 daha sonra uzun yola tekrar çıktım bu sefer ters yönde yokuş var haliyle 7.1'e geriledi
Soyle izah edeyim yola full depo ile ciktim ve eve dondugumde 183 Tl yakit alarak depoyu tekrar fulledim dolayisi ile oncesinde aldigim yakitin onemi yok cunku araci donuste fulledim ve bedeli hesaba kattimoceans34 link' Alıntı:YANLIZ SAYIN GÖKTAŞIN HESABINDA BİR HATA YOK MU ? başlangıçta ful depoayla yola çıkıldığından behsediyor sonrasında 219 ve 183 tl lik benzin aldığından bahsediyor o zaman hesap çok ama çok değişir 219+183=402 tl bide buna yola ö çıkılırken ki ful depo eklenmeli yanlışmıyım.
OGOKTAS link' Alıntı:Soyle izah edeyim yola full depo ile ciktim ve eve dondugumde 183 Tl yakit alarak depoyu tekrar fulledim dolayisi ile oncesinde aldigim yakitin onemi yok cunku araci donuste fulledim ve bedeli hesaba kattim