Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CALİBRA BG link' Alıntı:gokhan sen can can da bızımkı mor patlıcanmı bızımde kanımız kaynıyor arada bende anırtıyorum mısterdortnalı kızgınkırbac
albertxx link' Alıntı:Değerler güzel sıkışık trafik olmasa 8 7,5 da görür galiba Bende gencim benimde kanım kaynıyor en fazla 3 bin de vites değiştiriyom ortalam 4.2
semyan link' Alıntı:Arkadaşlar astra 1.6 edition hb 115 bg 5300 km deyim şehir içi 0.42 krş yakiyo normal mı?
senınle bı hafta sonu sakarya kocaelı buluşması yapalımda o 12 lıtre yakan aracını 9 lara fılan cekeyım bu ne yaaa sen nasıl kullanıyorsun bu makınayıwave61 link' Alıntı:normal değil bedavaya gezdiğinizi belirtmek isterim 8 küsür litre yakıyor aracınız .... 12 litre ye ulaştım ben şu an ilk bakım sonrası.. Aracınızı öpün koklayın onu lpg istasyonlarından uzak tutun saygılar...
CALİBRA BG link' Alıntı:senınle bı hafta sonu sakarya kocaelı buluşması yapalımda o 12 lıtre yakan aracını 9 lara fılan cekeyım bu ne yaaa sen nasıl kullanıyorsun bu makınayı
sızın ızmıtın o ara sokaklarını bılıyorum hele o trafık şubesının arka tarafları yokmu gıreceğıme bın pişman oluyorum oralarda scooter motosıklet gezmek lazım o zaman tuketımın 2 ılle 3 lıtre olur 005hihih bılmem sende motosıklet hastalığı varmı bende en koyusundan var cunkuwave61 link' Alıntı:tamamen çarşı içi yan yola bile çoğu zaman giremeden ve 3 ü değil çoğu zaman 2. vitesi göremeden kullanıyorum hocam.. Yoksa uzun yol tüketimini biliyorum 120-140 arası 7 litreyi geçmiyor araç 100 le gidersem 5.5- 6.0 arası.. Ama bakın şehir içi başka bir olay misal Ankara'da yaşayan biri şehir içi derse yanlış olur bana göre çünkü 3 e ve 4 e atabiliyor vitesi bunun 8-9 u geçmesi beklenemez,keza İstanbul da öyle... dikkat ederseniz 2 ye bile zor atıldığından bahsediyorum. Sahil şehirlerinin şehir merkezi yerlerinde yaşanan durum bu malesef..
CALİBRA BG link' Alıntı:sızın ızmıtın o ara sokaklarını bılıyorum hele o trafık şubesının arka tarafları yokmu gıreceğıme bın pişman oluyorum oralarda scooter motosıklet gezmek lazım o zaman tuketımın 2 ılle 3 lıtre olur 005hihih bılmem sende motosıklet hastalığı varmı bende en koyusundan var cunku