1.6 Astra Mi 1.6 Vectra Mi Daha Hizli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kısa mesafede astra geçebilir tabii geçebilir derken 1600 cc'lik astradan bahsediyorum.Mesafe uzadıkça vectranın astrayı yakalayıp geçeceğine eminim.Bu iş biraz da sürücünün kabiliyetine bağlı.İyi bir şoför direksiyonda yoksa araç geride kalır ama iyi şoför direksiyonda ise o aracı uçurur.Vectranın 2000 cc ve üstü hacimdeki motorlu olanları kalkarken de astraya meydan okuyabilir.

Son düzenleme:
Bana göre de(eşit pilotlarla)Astra daha önde götürür ama bi yere kadar..
Ya aslında herşey sürücüde bitiyo..Bulunduğum yerde Drag yarısları düzenlenmisti,Cok zeki bi Astra sürücüsü Doğan Slx'e geçildi...Artık takdir sizin beyler:D

o adamın altından birisi astrayı alsın litfenn...

walla bizde öle demistik bi hafta binmemiştim arabaya o olayın yüzünden

aynı hacim aynı marka sürüsü iyi olan geçer(ben hangisini sürsem geçerdim:))
kısa da vectra yın hiç şansı yok ama astra rahatlıkla geçer....

ben geçerim tabiki:D vectra aynı motora sahip ama uzun şanzuman oranın sahip olması ne kadar fayda eder? daha yavaş ivmelenir ayrıca yüksek hıza astra gibi çıkabileceğnide sanmam ağır bi araba 160 dan sonra vectra demişsinizde ne bu yani 6 vites sanacak duyanlarda vectraları:D en fazla fark etse etse 10 km/h fark eder varsın olmaz olsun o 10 km/h yavaş çıktıktan sonra naapim ben onu....

tamam arkdaşlar ben cevabımı aldım vectrası olanlara söyleyin karşıma çıkmasınlar:))) tabi 1.6 için konuşuyorum:P

Bana göre de(eşit pilotlarla)Astra daha önde götürür ama bi yere kadar..
Ya aslında herşey sürücüde bitiyo..Bulunduğum yerde Drag yarısları düzenlenmisti,Cok zeki bi Astra sürücüsü Doğan Slx'e geçildi...Artık takdir sizin beyler:D
bir subaru imperza doğan slx tarafından draglarda gecilmişti haztırlatmada yara var :D

bende de astra var ama fabrikanın aynı motorla üst sınıf aracını bi alt sınıfa ezdireceğini sanmıyorum...
opel in arabalarını yarışa göre tasarladığını sanmıyorum özellikle 1.6 ve daha alt hacimli arabaları genelde performans bekleyerek kapışma amaçlı almaz kimse..
vectra 1.6 c ye binen biri de arabayı konfor için alır astra la kapışma derdine düşeceğini sanmıyorum

Geri