1.6 Astra Mi 1.6 Vectra Mi Daha Hizli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşALLAH...

pekii sen corsa gsi sürdünmü hayatın boyunca.
bence hayır
sürseydin yada o arabayı BİLSEYDİN...
onun yeri ayrı derdin arkadaşın verdiği cevaba;) .
:D

way be konuya bak arkadaşlar bence gerenksiz bi konu öyle yarıştırmaya felanda gerenk yok. sametin ilk mesajda dediği gibi cüsselere ağırlıklarına bakın herkes hem fikir olur bence.

arkadaş uçmuş ya gsi ye bile kafa tutuyor ne virajda şansın var ne düzde

arkadaş uçmuş ya gsi ye bile kafa tutuyor ne virajda şansın var ne düzde

Hayırdır Gökhan'la bi alıp weremediğin mi war sürekli ters çıkmışında:DHerkesin arabası kendine güzeldir benimkide gönlümün Bugattisi mesela:D Ama Gökhan harbi uçmuşun sende be abi ya gsi'yede kafa tutulmaz ki :)

astra h 1.6 la denedim ben 3-4 kere denemişdir boş bi yolda tabiki,,,,1. vites kafa kafaya,,2 de astra atlıyo öne,,,3 de fark 1,5 boy oluyo,,,4 viteste ben yaklaşmaya başlıyorum 160 gibi fark kapanmış oluyo,,tam arka lastiğine geldiğimde maalesef yol bitiyoo 165km gibi :) zaten astranın kg avantajı var 5bg de fazla geçmemesi için bi sebep yok.........ama vectrayla aralarındaki fark büyük değil buda bilinsin :) ................

0-100km fabrika verileri
astra 105hp twinport 12.3 sn
vectra 100hp 12.5 sn

fabrika verileri birbirine baya yakın. Belki iyi bir sürücü 1.6 vectrayla astrayı geçebilir.

ancak yeni 115hp lik astraları geçme şansı yok.
astra 1.6 115hp 0-100km:11.7 sn

tamam o zaman gsi corsalarla virajda vectralarla uzun olmayan her yolda varım:))) var mı yiğit:))

Aynı motor da olsa kilo farkını hesaba katmak lazım.10kg = -1bg...

Tabi bu oran daha performanslı ve ağırlığın hayati olduğu arabalarda geçerli.Aynı oran bu iki arabada pek de geçerli olmaz elbet :) ama epey bir kayıp olacağı da aşikar....

Geri