1.6 Astra Mi 1.6 Vectra Mi Daha Hizli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben geçerim tabiki:D vectra aynı motora sahip ama uzun şanzuman oranın sahip olması ne kadar fayda eder? daha yavaş ivmelenir ayrıca yüksek hıza astra gibi çıkabileceğnide sanmam ağır bi araba 160 dan sonra vectra demişsinizde ne bu yani 6 vites sanacak duyanlarda vectraları:D en fazla fark etse etse 10 km/h fark eder varsın olmaz olsun o 10 km/h yavaş çıktıktan sonra naapim ben onu....

samet iddialı gördüm seni:D sen dizel geçte önce:p:D bak c4 ile focusu bekletiyorum hala daha....

opel in arabalarını yarışa göre tasarladığını sanmıyorum özellikle 1.6 ve daha alt hacimli arabaları genelde performans bekleyerek kapışma amaçlı almaz kimse..
vectra 1.6 c ye binen biri de arabayı konfor için alır astra la kapışma derdine düşeceğini sanmıyorum

Evet teorin doğru ama sen pratiği pek yaşamamışsın belli... kimse zevk için düşük motor almaz ekonomik nedenlrden düşük motor alınır ve kim ne alırsa alsın bastığı zaman birilerini geçmek ister amaç yarış olmasa bile bi nevi ego tatminidir...
Bu açıdan tekrar düşünmeni isterim,senn için düz mantıktan daha iyi olur....

bende bastığımda geçmeyi sevdiğim için 2000cc bir araca biniyorum..

Son düzenleme:
banko 1,6 astra. daha hafif ve muhtemelen devri daha yüksektir 5 hp fark var arada

Tüm bu tahminlere ve görüşlere en net yanıtı 1.6 bir astra ile 1.6 vectrayı yarıştırarak verebiliriz.Sakin ve trafiksiz bir yolda denenebilir mesela.En azından merakımız gider.Sessiz bir otobanda fırsat bulursak deneyelim.

Son düzenleme:
süpersin:)))
ama istersen virajda deneyebiliriz:)) benm araba esp,orjinal spor sürüş modu, ve orjinal alçaltılımış şasi var :)) ne dersin? :)

maşALLAH...

pekii sen corsa gsi sürdünmü hayatın boyunca.
bence hayır
sürseydin yada o arabayı BİLSEYDİN...
onun yeri ayrı derdin arkadaşın verdiği cevaba;) .

maşALLAH...

pekii sen corsa gsi sürdünmü hayatın boyunca.
bence hayır
sürseydin yada o arabayı BİLSEYDİN...
onun yeri ayrı derdin arkadaşın verdiği cevaba;) .

yok valla sürmedim zaten corsa sekment olarak hoşlandığım bi araba değil..:)

Geri