1.6 Astra Mi 1.6 Vectra Mi Daha Hizli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bişey sölemicem gülüyorum:) :) süpersin sennn:alkis: :rock :good: :pon: :pon: :kop:

dostum yanlış anlaşılma var heralde, sen vectra 2.0 dan bahsediyorsun sanırım. benim bahsettiğim şu 2003-2004 1.6 100hp lik 1300 küsür kg vectra...
teşke süper olsam. geçtik dediysek şehir içinde değil,vectraların yol tutuşu tabiki iyi.biz sıfırdan kaldırdık boş yolda.geçen benim arabayla baskı balatası bitik,motor lambası yanan astra gsi sfi ye 1 boy geçildim:D başkası olsa vuvvvvv sizin araba ne gidiyor derdi.baskı balata çok önemli.alakası yok!!!bizim araba 1000kg klima bile olmayan astra f 100hp. bu arabayla övüneceksek ferrari sahipleri napar tahmin bile edemiyorum:D hala vectra geçer diyorsan kabulüm. video çekersem koyarım:)

Son düzenleme:
opel in arabalarını yarışa göre tasarladığını sanmıyorum özellikle 1.6 ve daha alt hacimli arabaları genelde performans bekleyerek kapışma amaçlı almaz kimse..
vectra 1.6 c ye binen biri de arabayı konfor için alır astra la kapışma derdine düşeceğini sanmıyorum
tamamen beni tarif etmişsin kardeşim hızla işim yok konfor ve büyük araç geniş oturaklı araç sloganı ile araba alırım yukarda arkadaş ın biri bahsetmişdi en fazla 10 km/h fark eder daha ötesi varmi

Bende Vectra Var
Vallahİ 100 Km Hizli Gİden Herkez Benİ Gecer

dostum yanlış anlaşılma var heralde, sen vectra 2.0 dan bahsediyorsun sanırım. benim bahsettiğim şu 2003-2004 1.6 100hp lik 1300 küsür kg vectra...
teşke süper olsam. geçtik dediysek şehir içinde değil,vectraların yol tutuşu tabiki iyi.biz sıfırdan kaldırdık boş yolda.geçen benim arabayla baskı balatası bitik,motor lambası yanan astra gsi sfi ye 1 boy geçildim:D başkası olsa vuvvvvv sizin araba ne gidiyor derdi.baskı balata çok önemli.alakası yok!!!bizim araba 1000kg klima bile olmayan astra f 100hp. bu arabayla övüneceksek ferrari sahipleri napar tahmin bile edemiyorum:D hala vectra geçer diyorsan kabulüm. video çekersem koyarım:)

şimdi ok yiz. sen hertürlü vectrayı gecerim dediğin için......aslında birazda hoşuma gitti insanın kendine güvenmesi güzel

vectra ve astra yanda birbirine el sallaya sallaya gider geçemezler birbirlerini :D geçse geçse astra geçer ama sanmam

herkes kendi sınıfıyla yarışsın astra yı civic le focusla falan depiştirin d segmentiyle ne işiniz var

herkes kendi sınıfıyla yarışsın astra yı civic le focusla falan depiştirin d segmentiyle ne işiniz var
abi en doğru lafı sen sölemişsin sonuçta vectra üst sekmentli bi araç dimi vectra tabi 1.6 dan bahsediyoz kendi sınıfında iidir 1.6 astra kendi sınıfıda iidir yalnız şunu sölemeden edemicem 1.6 vectra kullanan bi kaç ark. kalkışında çok fazla şikayetçi kanı bile daha hızlı ivmelenir diolar yine sözü tüm opelcilere bırakıyorum.

ewet kalkış berbat ama ben aracıma çok güveniyorum uzun yolda ve uzun yoldada astraya fazlasıyla fark atarım her türlü lafımın arkasındayım şartlar gerçekçi olacak uzun mesafe kapışacaz astra geçecek ben gülerim 1.6 motor ikiside vectranın kasa ağır tabiki kalkışta astra öncü olur ama iş yuksek hızlara gelince astra vectra gibi viraj alabilecekmi kesinlikle hayır artı bide yuksek hızlarda kasanın ağılığının etkisi oratan kalkar tamamen olmasada buyuk seviyede kalkar çünki tekerler yere 1215 kg olarak basmaz astradada aynısı geçerli benim aracım kalkışta 120 km hıza kadar çok hantal hemde aşırı hantal ama 120 den sonra kim tutar uzun yola çok gittiğim için konusuyorum boş laf deil arkadaşlar :d

ewet kalkış berbat ama ben aracıma çok güveniyorum uzun yolda ve uzun yoldada astraya fazlasıyla fark atarım her türlü lafımın arkasındayım şartlar gerçekçi olacak uzun mesafe kapışacaz astra geçecek ben gülerim 1.6 motor ikiside vectranın kasa ağır tabiki kalkışta astra öncü olur ama iş yuksek hızlara gelince astra vectra gibi viraj alabilecekmi kesinlikle hayır artı bide yuksek hızlarda kasanın ağılığının etkisi oratan kalkar tamamen olmasada buyuk seviyede kalkar çünki tekerler yere 1215 kg olarak basmaz astradada aynısı geçerli benim aracım kalkışta 120 km hıza kadar çok hantal hemde aşırı hantal ama 120 den sonra kim tutar uzun yola çok gittiğim için konusuyorum boş laf deil arkadaşlar :d

Sana katılıyorum.Uzun sürüşlerde ve yüksek hızlarda ağırlığın etkisi azalıyor.Motor devrini alınca iyice süratleniyor.Kalkışda astra geçebilir ama sonrasında vectra da iddialıdır.Etrafta çok duyarım.Derler ki peugeot 207 veya işte 307 yada Golf 1.6 Vectrayı geçer filan.Bunu neye dayanarak söylüyorlar.İspatlarlarsa tamam.Ama varsayımlardan öteye geçmeyen sözlerle üstünmüş gibi gözükmeye gerek yok.Hayat gerçeklerle ve yaşanan tecrübelerle doğruyu bulur.

Geri