1.6 Astra Mi 1.6 Vectra Mi Daha Hizli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırdır Gökhan'la bi alıp weremediğin mi war sürekli ters çıkmışında:DHerkesin arabası kendine güzeldir benimkide gönlümün Bugattisi mesela:D Ama Gökhan harbi uçmuşun sende be abi ya gsi'yede kafa tutulmaz ki :)

ya benm ki sohbet sadece yarışmam ki kimseyle zaten:)) bu siteye boşa mı geliyoruz değil mi? :)

yakışırrrrrr:)))
ya arkadaşım,yakışması önemli değil ama ben yeni astrayı biraz yavaş buluyorum.twinportu bile. en hızlısı astra f. ya herkes arabaları hızlandırıyor, opel yavaşlatıyor. anlamıyorum.neymiş eksoz emisyonuymuş:) trde önemsiz bunlar:D

ya arkadaşım,yakışması önemli değil ama ben yeni astrayı biraz yavaş buluyorum.twinportu bile. en hızlısı astra f. ya herkes arabaları hızlandırıyor, opel yavaşlatıyor. anlamıyorum.neymiş eksoz emisyonuymuş:) trde önemsiz bunlar:D

valla sonuna kadar katılıyorum.inanmazsın bak benm araba 190 nı çok zor ama inanılmaz zor buluyo 185 le giderken beni bi hyundaı era geçti aklın şaşar:(((

valla sonuna kadar katılıyorum.inanmazsın bak benm araba 190 nı çok zor ama inanılmaz zor buluyo 185 le giderken beni bi hyundaı era geçti aklın şaşar:(((
bence opel hızı bıraktı konfora ve dayanıklılığa önem veriyor heralde...

bence opel hızı bıraktı konfora ve dayanıklılığa önem veriyor heralde...

BU kadar sert süspansiyonu olan bir markanın konfora önem verdiğini düşünmyorum ama dayanıklılk dersen bilemicem onu zaman gösterecek...

Geri