- Konuyu Başlatan
G-H Nedir nasıl ayrıt edebilrim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H kasaysa kaçırma al. fiyatı iyi.
ben g kasa 1.4 twinport kullanıyorum. aracım club modeli yani boş olanı. sizinki de özellik olarak boş bir araç ise 25 fazla. H kasanın benzinli fiyatları o civarlarda fakat 2005 golf 5 lerde FSI olamayanları aynı fiyatlarda.yani o fiyatlara kadar çıkıyorsanız golf 5 ide inceleyin. bence wolkvagenin golf 5 i astra H dan daha kaliteli.
benzin konusuna gelince, lpg taktırmayı düşünmüyorum dersen dizel bakabilirsin ama 25 civarı paralara alabileceğin bütün dizel araç astra H dan yada golf 5 den kötü yani düşük segment olacaktır emin ol.
lpg taktırmayı düşünüyorsan ya FSI olmayan golf 5 al yada astra H. golflerin FSI larında lpg olmuyor ama astrada sıkıntı yok.
Değişen olmasa tamam ama hasarlı aracı 25bin tl'ye vermeleri biraz abes. Bana göre o fiyata o araç alınmaz. Ben 2005 51binde h kasa essentia aracı iki parça boyalı 21e verdim.Dolusu 23 olsun hadi 24. ama 25 ve değişen olan araca çok değil mi?