Astra H kasa için fiyat normaldir. Pahalı diyenlere ucuzu varsa getir diyeceksiniz artık. Ben önceki mesajlarımı G kasaya göre yazmıştım. Expertiz yaptırın opel servisinde. 100 150 arasıdır. Aşağıda alabilir. Araç değer kaybetmez tutulan bir araç. Eğerki denildiği gibiyse araç bu fiyata alınır.
Bence pahalı.Yineliyorum pahalı. Aracı kötülemiyorum sonuçta ben de bir astra kullanıcısıyım ama araçta boyadan farklı olarak değişen var ve satarken araç sıkıntı çıkartabilir. Ayrıyetten kendi tecrübemi anlatıyorum bu işler biraz da kısmet işleridir; ben eski aracımı satarken 22 yazdım 18 teklif edenler vardı.21'e 4 ay sonra zor bıraktım.2 parça boyalı aracı benden alan adam sıfır hata diye 24bine başka adama bırakmış. Hatta bunun konusunu da açmıştım foruma yalnız data olayından dolayı forum geriye dönünce silindi. Ben 21e verdim adam aldım 24e sattı. ki benim araç sıfır bridgestone lastik,sıfır mam 16' jant ve abart eksoz vardı. Diğerlerini saymıyorum bile. Gitmeyince gitmiyor.bence aceleci olmayın bekleyin temiz ve ucuzunu bulursunuz...