Linkini verdiğim arkadaşta gelmiş şanzımanı değiştiren arkadaşta gelmiş sağolsun bilgilendirmeyi yapmış. Teşekkürler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meraba arkadaşlar ben daha çok yeni bi üyeyim ama siz 1.6 megan a 2.0 vectra ile yol verecekseniz boşuna yüksek yakıtlı yüksek vergili arabalar kullanmayın... haa 1.6 vectra diyorsanız ona tamam megan kafa tutar...
Abi bende 2002 1.6 Laguna var. Ben pek o kadar zorlamam arabayı, hatta hiç kıyamam; bende öyle bi sorun yok maşallah tık demiyor 7000'lere kadar. Opel Vectra daha nazlıydı bana göre.Yanlız Megane yüksek devirleri çevirmekte zorlanıyor. Abimde eski kasa 2.0 var, 4500 devirden sonra huysuzluk yapıp mızmızlanıyor .
Zaten onun için Laguna'lara Renault demiyorlar , bence Laguna'lar Renault'un yaptığı arabaların en iyilerinden biridir.Abi bende 2002 1.6 Laguna var. Ben pek o kadar zorlamam arabayı, hatta hiç kıyamam; bende öyle bi sorun yok maşallah tık demiyor 7000'lere kadar. Opel Vectra daha nazlıydı bana göre.