Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca yakıtta da farkediyor 2.0. O yüzden 1.6 düşünüyorum.
BVectra'nın da makyajlı kasa dediklerini düşünüyorum çünkü önceki modelleri 1.6 motor kaldırmıyormuş.
benim 1.6 comfortum var,işim ile evin arası 3.4 km. ve rampalı kısacası binemiyorum,ama uzun yolda yakıtta normal bir otomobil gibi yakıyor.eğer kısa mesafeli bineceksen astra,uzun mesafeyse vectra...ben 1.6 vectra dan inip 1.6 astraya binmis biri olarak objektif bi yaklasımda bulunuyorum iyi dinleyin:
100 defa sorsalar 100 defa vectra derim ancak arabayı genelde sehir içi kısa mesafelerde rampa ağırlıklı yollarda kullanacaksanız astra daha mantıklıdır kısa mesafelerde daha seridir 2.eli daha değerlidir astranın ama isinizle evinizin arası 15-20 km sehirler arası ayarında yolsa 90-100 gidebiliyorsanız kesinlikle vectra derim vectraya 4 kisi binip rampa cıkacam diyorsanız sakın almayın 1 den 2 ye 2 den 3 e atarken baya sıkıntı yasarsınız durum bu en iyisi bildik temiz bi 2.0 vectradırderim 2000 model makyajlı kasalar vergiden bu yıl düsecekler bence onlardan arastırın ama mutlaka temiz olsun yoksa ne 1.6 ya benzer ne astraya