1,6 Vectra comfortmu yoksa 1,6 Astra CD mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pritt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pritt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bütçem doğrultusunda alacağım opelin hangisi olmasını önerirsiniz? Arabadan fazla anlamam Siz olsanız vectra mı astramı dersiniz?

saygılar.

Valla abi bende araba almadan önce Vectra comfort ve Astra arasında kalmıştım kuzenlerimdede bu araclardan vardı ikisinide sürdüm ve gittim 2000 model 1.6 Astra GL aldım benim şahsi görüşüm Vectra, Astra ya gör biraz daha konforlu ve geniş sürüş zevgi apayrı yalnız vectraların geneli biraz sorun cıkartabiliyor astralara nazaran, birde vectra 1.6 confort lar kasa ağır motor yetersiz kalıyor yakıtta biraz bonkör olabiliyor. Sonucta her iki modelde alınıp binilebilir gercekten sağlam araclar her ikisininde seni mutlu edebileceğini düşünyorum abi...

İkisinide alabilirsin. Ama ben Astra kullandığım için Astra derim.

tabiki konforlu ve geniş olan...VECTRA

1,6 astrayı tercih ederim,vectra alırsanız 2,0 dan aşağı almayın!

Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkkür ediyorum.

Haklısınız 2.0'ın keyfi tartışılamaz fakat vergisi beni zorluyor. Ayrıca yakıtta da farkediyor 2.0. O yüzden 1.6 düşünüyorum.

Benim 1994 model şahin'i 6 yıldır kullanıyorum. Alacağım araçta bir memur arabası olacak yani uzun zaman kullanabileceğim. Vectra'lar çok hoşuma gidiyor. Astra'da güzel. Ama karar veremiyorum. Vectra'nın da makyajlı kasa dediklerini düşünüyorum çünkü önceki modelleri 1.6 motor kaldırmıyormuş.

Peki yakıt ve yedek parça olarak hangisi daha avantajlı?

Saygılar.

ben 1.6 vectra dan inip 1.6 astraya binmis biri olarak objektif bi yaklasımda bulunuyorum iyi dinleyin:
100 defa sorsalar 100 defa vectra derim ancak arabayı genelde sehir içi kısa mesafelerde rampa ağırlıklı yollarda kullanacaksanız astra daha mantıklıdır kısa mesafelerde daha seridir 2.eli daha değerlidir astranın ama isinizle evinizin arası 15-20 km sehirler arası ayarında yolsa 90-100 gidebiliyorsanız kesinlikle vectra derim vectraya 4 kisi binip rampa cıkacam diyorsanız sakın almayın 1 den 2 ye 2 den 3 e atarken baya sıkıntı yasarsınız durum bu en iyisi bildik temiz bi 2.0 vectradırderim 2000 model makyajlı kasalar vergiden bu yıl düsecekler bence onlardan arastırın ama mutlaka temiz olsun yoksa ne 1.6 ya benzer ne astraya

Ayrıca yakıtta da farkediyor 2.0. O yüzden 1.6 düşünüyorum.

BVectra'nın da makyajlı kasa dediklerini düşünüyorum çünkü önceki modelleri 1.6 motor kaldırmıyormuş.

ş.içinde eğer dur kalk çok yapıyorsanız 1,6lt 2ltden aşağı yakmaz öncelikle bunu bilin. uzun yolda 2lt ortalama hızınıza göre daha az yakabilir yerine göre. b1 kasa ile b2 kasa arasında öyle ahım şahım bir şase farkı yok hatta hiç yok. aynı ağırlıktalar. yakıt olarak muhtemel astra vectraya nazaran daha az tüketim yapacaktır ancak konfor ve iç hacimden vazgeçmeniz gerekiyor.. eğer 2 yada 3 kişilik bir aileniz var ise astra 4 kişi ve üzerinde bir aileniz varsa kesinlikle vectra. rahatınız açısından iyi olur. parça olarak aralarında çok bariz bir fark yoktur.

ben 1.6 vectra dan inip 1.6 astraya binmis biri olarak objektif bi yaklasımda bulunuyorum iyi dinleyin:
100 defa sorsalar 100 defa vectra derim ancak arabayı genelde sehir içi kısa mesafelerde rampa ağırlıklı yollarda kullanacaksanız astra daha mantıklıdır kısa mesafelerde daha seridir 2.eli daha değerlidir astranın ama isinizle evinizin arası 15-20 km sehirler arası ayarında yolsa 90-100 gidebiliyorsanız kesinlikle vectra derim vectraya 4 kisi binip rampa cıkacam diyorsanız sakın almayın 1 den 2 ye 2 den 3 e atarken baya sıkıntı yasarsınız durum bu en iyisi bildik temiz bi 2.0 vectradırderim 2000 model makyajlı kasalar vergiden bu yıl düsecekler bence onlardan arastırın ama mutlaka temiz olsun yoksa ne 1.6 ya benzer ne astraya
benim 1.6 comfortum var,işim ile evin arası 3.4 km. ve rampalı kısacası binemiyorum,ama uzun yolda yakıtta normal bir otomobil gibi yakıyor.eğer kısa mesafeli bineceksen astra,uzun mesafeyse vectra...

Geri