1,6 Vectra comfortmu yoksa 1,6 Astra CD mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pritt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç teredütte kalma ikiside güzel araçlar.Tabi astra kullanmadım ama ama seçim sana kalıyor

Arkadaşım daha dün astra aldı.Astralar güzel araç ancak karşılaştırılan araç vectra olunca orada dur demek lazım.Vectra b2 kasaların 1.6 comfortunu alacağınıza temiz 2.0 cdx bulursanız lpg ile tadından yenmez.Ben 2.0 kullanıyorum ve inanın yolda diğer araçları gözüm görmüyor.Astrada güzel araç ama dediğim gibi bir alt sınıf.

Cevaplarınız için teşekkürler.

ben vectra b2 yani makyajlı kasa kullanıcısıyım vectra bir yarış arabası kadar hızlı ve atak değil ewet ama gayette 1.6 lt motor arabayı kaldırıyor hiçbir sıkıntım yok o konuda.rahatlığı sürüş zevki tamamen ayrı zaten.benim fikrim temiz bi vectra çok iyi bi tercih olabilir

Ya arkadaşlar iyice kafam karıştı. 2000-2001 modellerinin hepsi makyajlı kasa dediklerinden. Bunların aralarındaki fark nedir aceba?:confused:

1.6 confort
1.6 GL
1.6 GLS

yukarıdakilerden 2000-2001 modelleri görüntü olarak hepsi aynı yani makyajlı kasa.

donanım farkında baska farkları yok
1.6 Elegance en donanımlısıdır..

Arkadaşlar

2000 VECTRA 1.6 Motor 16V GL sıralı sistem LPG li 130.000 km. ve beyaz.

Aceba bu model piyasada kaç lira civarında gidiyor. Fikir sahibi olan varsa bilgilendirsin lütfen. Birde servise kontrol ettirmede önereceğiniz bir yöntem varmı? Korkuyorum arıza marıza işinden.

öncelikle selamlar...bende aynen arkadaşın sorusunu sormak istiyorum.fakat ben b2 kasa alıcam 2001/2002. 1.6 comfort ve 1.8 elegance düşünüyorum."şuraya dikkat et,özellikle şurasına baktır almadan" dediğiniz bir durum var mı acaba???

vectra kullanıcılarına şimdiden çok teşekkürler...

2000 model 1.6 gl de b2 kasadır zaten arka camları otomatik değil sanırım gl nin birde 2 hava yastığı var o arabanın ederi 14-15 civarıdır temizse 1000 lira daha koyulabilir üzerine

2000 model 1.6 gl de b2 kasadır zaten arka camları otomatik değil sanırım gl nin birde 2 hava yastığı var o arabanın ederi 14-15 civarıdır temizse 1000 lira daha koyulabilir üzerine

doğrudur hocam.bakalım şu ara bi e36 bmw olayı var araştırıyorum.ama opel i de silemiyorum aklımdan.iyi araba iyi para 20 000 liraya kadar çıkıyo 1.6 b2 ler uygun temiz denk getirebilirsek iyi olur..

lpg de sorun oluyormu acaba.genelde zavoli ve brc taktırıyolar.atiker i hiç saymıyorum.sıkıntı oluyormu merak ediyorum.

Geri