1,6 Vectra comfortmu yoksa 1,6 Astra CD mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pritt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın Karabek,

Diğer Aksaray'lı arkadaşımında bildiği üzere Aksaray düz bir ovadan ibaret. Çok nadiren dik rampa ve yokuşlar var. Sanırım siz Trabzon gibi bir yerde bu dertten muzdarip olmuşsunuz. Ama aksaray'da bu sıkıntı yaratmaz görüşündeyim. Aracla zaten 15 km şehirler arası düz bir yolda gidip geleceğim. Hayırlısı neyse o olsun bakalım. Teşekkürler.

ben trabzon yollarınada aksaray yollarınada hakim birisi olarak arada dağlar kadar fark var desem yeridir. 1,6lt vectra birde LPG oldumu tadından yenmez. ama dediğim gibi aileniz kalabalık değilse astradan daha fazla memnun kalabilirsiniz. şöyleki d sınıfında bir araçtan sonra b-c segmentindeki araçlardan soğuyor insan gerçekten...

o zaman vectradan sasmayın derim

Valla abi bende araba almadan önce Vectra comfort ve Astra arasında kalmıştım kuzenlerimdede bu araclardan vardı ikisinide sürdüm ve gittim 2000 model 1.6 Astra GL aldım benim şahsi görüşüm Vectra, Astra ya gör biraz daha konforlu ve geniş sürüş zevgi apayrı yalnız vectraların geneli biraz sorun cıkartabiliyor astralara nazaran, birde vectra 1.6 confort lar kasa ağır motor yetersiz kalıyor yakıtta biraz bonkör olabiliyor. Sonucta her iki modelde alınıp binilebilir gercekten sağlam araclar her ikisininde seni mutlu edebileceğini düşünyorum abi...

1,6 astrayı tercih ederim,vectra alırsanız 2,0 dan aşağı almayın!
aynen dediğiniz gibi, vectra ağır araba daha geniş araba ama 1.6 nın kasaya az geldiğini söylüyorlar ;)

Arabalar ikinci el olacağı için durumlarına bağlı. Vectra sahipleri kızabilir ama Astra G Vectra B'ye göre daha sağlam ve dayanıklı bir arabadır. Piyasada temiz Vectra B bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şeydir. İlan sitelerine bakın genelde kilometreleri 200 bine dayanmıştır. Ayrıca Astra G iç dizaynda Vectra B'den daha güzeldir. Zaten Opel Vectra'da A kasası hariç hiçbir zaman umduğunu bulamamıştır. Bu yüzden de üretimden kaldırmıştır. Sonuç olarak ASTRA G alın. 2000-2004 arası CD veya Elagance paketli bir Astra kullanıcısını memnun edecektir. Burda kaşılaştırılan Vectra GT ya da Vectra CDX olsa Vectra derdim ama Comfort paket Vectra Astra CD'nin kenarından geçemez.

Son düzenleme:
benim aracımda 2001 vectra comfort 1.6
öncelikle 1.6 çekmez diyenler yanılıyor. araç bakımlı olursa hemde nasıl gidiyor siteden bir kaç arkadaş aracıma bindi ve çok şaşırdılar.donanım olarakta istediğiniz donanımı ekleyebilirsiniz. alt yapılar hazır. benim aracıma eklediğim donanımları herkes biliyor.
ben kesinlikle vectra diyorum.
bakın linkte yorum yazan ve konu açan erhan arkadaşımız bizzat bindi ve şaşırdı.
oyüzden 1.6 çekmez diyenler lütfen bu ön yargıyı silsinler kafalarından.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=55972

bendede 1.6 vectra var 220 ibrenın 200 unu yapıyor.cekmıyor dogru ama benım gıbı 2.0dan ınıp 1.6 ya bınersen bunu anlarsın aksı tatdırde 1.6 motor bunu cekmez dıyenler halt etmıs.ben benzınle kullanıyorum ayagımı gaza dokundurmam yetıyor yag gibi akıyor

astra ya bırsey dıyemem hıc kullanmadım ama cok bındım benım segmentımde olmayan bır araba vectra varken ben astranın yuzune bakmam

Şuanda şahin sürücüsüymüşsünüz o yüzden 1.6 vectra dahi sizi tatmin edicektir.Dediğiniz makyajlı vectra bende var evet ara hızlanmaları biraz hantal ama bunda mototun değil kasanın biraz suçu var.Vectrayla ani kalkışlar yapmak çok zor ama 60-70 km hıza ulaştıktan sonra iyi gider.Vectra Astraya göre biraz daha geniş yani aile kalabalıksa biraz daha rahat edebileceginiz bi araba arıyorsanız vectra alın derim.

Vectra mı Astra mı demeden önce bence hangisinin daha temizini bulursanız hangisi içinize sinerle onu alın yani arada daglar taşlar yok tamamen sınıf farklı var Vectra bi üst sınıf diye geçiyor.

Biraz konuyu kızıştırim :D Astra abisine saygı duysun ne zamandan beri abisine kafa tutar oldu :kop:

yaş 26 astraya devam ağır abiliye daha var.

bu üçüncü arabam ama unutamıycağım bir araç vectra. astraya göre kesinlikle sürüş tarzı olsun yüksek hızlardaki yol hakimiyeti olsun daha iyi.arkadaşların da dediği gibi bakımları düzenli yapılmış bir 1.6 vectra bence sizi tatmin edecektir.vergisiyle yakıtıyla da ideal bir araç

Geri