1 depo ile 1050km (1.4 turbo, 5.1lt ortalama tüketim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1423
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1 depo ile 1050km (1.4 turbo, 5.1lt ortalama tüketim)

ugurdogan__ link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=1927.msg54828#msg54828 date=1320490075]
O Cruze un bilindik problemi ama burda sözkonusu olan araç fabrika verisi 4.7l/100km tüketebilen bir araç ve ben de 5.0l tutturdum, Sn. Drwaverunner ve Sn. 1423 de 4.4 ve 5.1l ortalama tutturdular, bu araçlarla uzun yolda gaza normal basarsanız bu rakamlar tutturuluyor bunda şaşılacak bir durum yok.

Halen daha inanmıyorsanız o da samimiyetimizin eksikliğinden kaynaklanan bir güvensizliktir buna da hakkınız olabilir ama terbiyesizliğe varan yorumlara asla..

estafurullahh...Neden inanmayayımki :) tabi şartlar uygun olursa ve de kullanımda agresif olmadığı sürece mümkün tabiki.Siz bu araçları performansı olduğu için aldınız sanırım.Sonuçta sizin isteklerinizi karşılıyorsa araç, sorun yok demektir.
[/quote]

Teşekkür ederim..

bu arkadaş gayet reel bir biçimde 1.4T'nin ne kadar MAGICFlex olduğunu anlatıyor bence :)
[/quote]
önder beyin tüm yorumlarını okudum süper bi çekememezlik var ben arkadaşımızı tebrik etmesini beklerdim.ben arkadaşımızı tebrik ediyorum tekrar

MAGICFlex
[/quote]

:) :) :)

benim anlamadığım şu dizel araç kullananlar neden 1.4 kullanan yani benzincilere sataşıp duruyorla dizel araç alan kişinin amacı sadece az para vermek benzin kullanan kişi para yerine başka şeyler peşindedir ama anlamıyorum burada yazılanları burada amaç tartışmaya dönüşebiliyor kusura bakmasınlar ama araç az yakıyor diyede beni memnun etmiyorsa o aracada binmem şahsen beni 1.4 tatmin etmesin onada binmem bende daha önce mazda rx8 vardı o benzin yakmıyor sadece içiyordu ama binince heyecan veriyordu o insana yetiyor ama şimdi çocuğumuz olacak diye yine benzinli araça fakat daha hacimli araca geçmeye karar verdik ama arkadaşlar inanın ben buradaki yazılanları okuduğum zaman üzülüyorum biz burada paylaşım için bulunuyoruz kimsenin aracının + yada - sini ön plana çıkarıp o modeli kötülemeye çalışmayalım her güzelin bir kusuru vardır unutmayalım  evill2

Hayır yani başlık sahibi Sn. 1423 aramızda olsa direkt kendisiyle çata çat yazışsalar gene neyse, hem yokken ardından hem tüm 1.4 kullanıcılarına bir itham var, işin üzücü yanı izaha ve çoklu tepkilere rağmen kimsenin en azından dalgalı ifadelerinden ötürü özür dileme erdemine ulaşamıyor olması.

Merdo link' Alıntı:
ayrıca dikkat ettim de bu onderak konulara gırıyor yazıyor yazıyor bir daha bakmıyor :D
aynen biraz ben merkezci bi arkadaş sanırım

yok konu silinmedi
konular tartışma çıkmadan kurallar çerçevesinde tartışırsanız silinmez kolay kolay
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2578.60
ama bu konulara çok da takılmayın ben de dizel kullanıcısıyım ama hiçbir zaman böyle
düşünmedim bile hatta 1.4t nin Astralarımıza en çok yakışan motorlardan biri olduğu düşünüyorum
arkadaşımızın böyle bir rekor kırmasını ayrıca tebrik edilecek bir olay
sn. yöneticimiz drwaverunner'da böyle bir rekor kırmıştı ama tartışmalar çıkmış
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=988.0

burada dikkat etmeniz gereken konuyu tartışmaya dönüştürmeden tatlı bir şekilde kendi tezlerimizi ortaya koymak
umarım açıklayıcı olmuştur :)

HaKaN link' Alıntı:
yok konu silinmedi
konular tartışma çıkmadan kurallar çerçevesinde tartışırsanız silinmez kolay kolay
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2578.60
ama bu konulara çok da takılmayın ben de dizel kullanıcısıyım ama hiçbir zaman böyle
düşünmedim bile hatta 1.4t nin Astralarımıza en çok yakışan motorlardan biri olduğu düşünüyorum
arkadaşımızın böyle bir rekor kırmasını ayrıca tebrik edilecek bir olay
sn. yöneticimiz drwaverunner'da böyle bir rekor kırmıştı ama tartışmalar çıkmış
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=988.0

burada dikkat etmeniz gereken konuyu tartışmaya dönüştürmeden tatlı bir şekilde kendi tezlerimizi ortaya koymak
umarım açıklayıcı olmuştur :)
hakan hocam dediklerinize tamamen katılıyorum.yalnız insanoğlu bencil olmamalı karşısındaki insanı da tebrik edebilmelidir ayrıca hepimiz opelciysek ki öyleyiz o zaman mutlu olanlarla başarılı olanlarla birlikte olmalı yan yana olmalıyız eger ki dizel kullanıpta 100 km de 3.5 yakan olursa da ona da helal olsun kimse  kimsenin parasını kazanmıyor sonuçta ama tebrik etmek daha büyük bi erdem olsa gerek

Geri