Ynt: 1 depo ile 1050km (1.4 turbo, 5.1lt ortalama tüketim)
estafurullahh...Neden inanmayayımki tabi şartlar uygun olursa ve de kullanımda agresif olmadığı sürece mümkün tabiki.Siz bu araçları performansı olduğu için aldınız sanırım.Sonuçta sizin isteklerinizi karşılıyorsa araç, sorun yok demektir.
[/quote]
Teşekkür ederim..
ugurdogan__ link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=1927.msg54828#msg54828 date=1320490075]
O Cruze un bilindik problemi ama burda sözkonusu olan araç fabrika verisi 4.7l/100km tüketebilen bir araç ve ben de 5.0l tutturdum, Sn. Drwaverunner ve Sn. 1423 de 4.4 ve 5.1l ortalama tutturdular, bu araçlarla uzun yolda gaza normal basarsanız bu rakamlar tutturuluyor bunda şaşılacak bir durum yok.
Halen daha inanmıyorsanız o da samimiyetimizin eksikliğinden kaynaklanan bir güvensizliktir buna da hakkınız olabilir ama terbiyesizliğe varan yorumlara asla..
estafurullahh...Neden inanmayayımki tabi şartlar uygun olursa ve de kullanımda agresif olmadığı sürece mümkün tabiki.Siz bu araçları performansı olduğu için aldınız sanırım.Sonuçta sizin isteklerinizi karşılıyorsa araç, sorun yok demektir.
[/quote]
Teşekkür ederim..