burdaki temel sorun köpeğe çarpma falan değil. sadece kişinin kuralları ihlal edip birde argoya basvurması. en azından bunu bize aktarmıyabilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazdıklarınızdan sonra bende bir köpek sahibi olarak aracınızdan çok köpeğe üzüldüm
cengiz abi yavuz abi koray eminim sizde aynı tepkiyi verirdiniz
Başımıza gelmeyen iş değil Ermancım
bende dün akşam 50 ile giderken bir köpek çıktı ön sol taraftan çarpabilirdim ama çok iyi bir refleksle kurtuldum ve hemen köpeği kontrol ettim allahtan bişeyi yoktu ohh deyip gittim şahsi fikrim araba pert olsada olur yeterki ne benim ne başkasının nede başka bir hayvanın başına canına bişey gelmesin
Öncelikle geçmiş olsun.Ancak bölünmüş yolda olsa hızlı gittiğinizi kabul etmelisiniz.Ayrıca hayvanlar bize göre değil biz onlara göre hareket etmeliyiz.Buradan tüm üyeleri bilgilendirmek isterim.Yolda çarptığınzı herhangi bir hayvan için şikayet edilirseniz 480 YTL para cezası ve çarptığınız hayvanın tüm tedavi masraflarını ödemekle cezalandırılırsınız.Lütfen hayvanları gördüğünüzde frene basınız.Teşekkürler.