120 ile Köpeğe Çarptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aegeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun arkadaşım kızgınlıkla söylediğini biliyorum sana kızan arkadaşlara aldırma eminim ki onların başında aynı şey gelse aynı tepkiyi verirlerdi.insanın başına gelmeyince ve cebine zarar vermeyince konuşmak kolaydır.

geçmiş olsun arkadaşım kızgınlıkla söylediğini biliyorum sana kızan arkadaşlara aldırma eminim ki onların başında aynı şey gelse aynı tepkiyi verirlerdi.insanın başına gelmeyince ve cebine zarar vermeyince konuşmak kolaydır.

Çok doğru söylüyorsun..! Bizim bugüne kadar başımıza hiç kötü bir olay gelmedi ve cebimize hiç zarar vermedi!!!

bende dün akşam 50 ile giderken bir köpek çıktı ön sol taraftan çarpabilirdim ama çok iyi bir refleksle kurtuldum ve hemen köpeği kontrol ettim allahtan bişeyi yoktu ohh deyip gittim şahsi fikrim araba pert olsada olur yeterki ne benim ne başkasının nede başka bir hayvanın başına canına bişey gelmesin

bende dün akşam 50 ile giderken bir köpek çıktı ön sol taraftan çarpabilirdim ama çok iyi bir refleksle kurtuldum ve hemen köpeği kontrol ettim allahtan bişeyi yoktu ohh deyip gittim şahsi fikrim araba pert olsada olur yeterki ne benim ne başkasının nede başka bir hayvanın başına canına bişey gelmesin
budur :alkis:

burası türkiye f1 pistine bile köpek giriyo:D
cok gecmıs olsun allah daha buyuk zarardan korusun

yorumsuz! :alkis: :alkis:

cengiz abi yavuz abi koray eminim sizde aynı tepkiyi verirdiniz ;)

bence köpeğin hiç bi önemi yok arkadaş ve arabası daha önemli :good:

o zaman bende bu düşüncede olanlara bir tavsiye. hız sınırı ne diyorsa onu uygulayın lütfen ...

Geri