geçmiş olsun arkadaşım kızgınlıkla söylediğini biliyorum sana kızan arkadaşlara aldırma eminim ki onların başında aynı şey gelse aynı tepkiyi verirlerdi.insanın başına gelmeyince ve cebine zarar vermeyince konuşmak kolaydır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun arkadaşım kızgınlıkla söylediğini biliyorum sana kızan arkadaşlara aldırma eminim ki onların başında aynı şey gelse aynı tepkiyi verirlerdi.insanın başına gelmeyince ve cebine zarar vermeyince konuşmak kolaydır.
budurbende dün akşam 50 ile giderken bir köpek çıktı ön sol taraftan çarpabilirdim ama çok iyi bir refleksle kurtuldum ve hemen köpeği kontrol ettim allahtan bişeyi yoktu ohh deyip gittim şahsi fikrim araba pert olsada olur yeterki ne benim ne başkasının nede başka bir hayvanın başına canına bişey gelmesin
yorumsuz!bende dün akşam 50 ile giderken bir köpek çıktı ön sol taraftan çarpabilirdim ama çok iyi bir refleksle kurtuldum ve hemen köpeği kontrol ettim allahtan bişeyi yoktu ohh deyip gittim şahsi fikrim araba pert olsada olur yeterki ne benim ne başkasının nede başka bir hayvanın başına canına bişey gelmesin
yazık acaba o köpek de size öyle mi diyor?bence köpeğin hiç bi önemi yok arkadaş ve arabası daha önemli :good:
bence köpeğin hiç bi önemi yok arkadaş ve arabası daha önemli :good: