120 lİra 350 km

vectra 1.6 kendi sınıfında 1.6 hacimdeki araçlara göre en iyi yürüyeni diyebilirim...
ben uzun yolda tapagaz yürütürdüm 7 lt 7.5 lt arasında gezinirdi ama ani gaz verme haricinde hızlanıp cc devreye alırdım. ama devamlı vites küçült büyült viraja gir falan derseniz 9 lt normal gibi...

vectra 1.6 kendi sınıfında 1.6 hacimdeki araçlara göre en iyi yürüyeni diyebilirim...
ben uzun yolda tapagaz yürütürdüm 7 lt 7.5 lt arasında gezinirdi ama ani gaz verme haricinde hızlanıp cc devreye alırdım. ama devamlı vites küçült büyült viraja gir falan derseniz 9 lt normal gibi...

''ama ani gaz verme haricinde hızlanıp cc devreye alırdım.'' derken bu ne bi özellik mi :mad:

"cc " cruse control yani hız sabitleme.

Benim inancıma göre 1200-1400 kg ağırlığına sahip araçlardan performans bekleniyorsa 1600 cc lik klasik bir motor yetersiz kalır, ideali en az 2000 cc olmalıdır.

gecen yıl bizim arac cok yakmaya basladı herseyini yaptırdık ama yok yine yakıyo yine neyse efendım bi gün ısıkta beklerken benzin kokusu geldi burnuma indim arabanın altına bi baktım ki hortum patlakmıs ordan yardırıyomus benzin :)

Benim inancıma göre 1200-1400 kg ağırlığına sahip araçlardan performans bekleniyorsa 1600 cc lik klasik bir motor yetersiz kalır, ideali en az 2000 cc olmalıdır.
1260 kg 1.2 motor+LPG:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısın abi gecen ankaraya giderken hafif rampa yukarı 4 kişiyle 230 km ile gidiyordu benim kocaoğlan :D aman maşallah diyelim

içinde 5 kişi varken o araçla sollama yapabiliyor musun kardeşim :):sopa:
6 kisi davraza(dağ) cikmisligim coktur. 4 kisi ve full bagaj ile izmir-canakkale gidilip gelindi hic sikinti yasamadim.Bunun disinda sayisiz sollamaya ciktim ne demek istediginizi bu yuzden anlamadim? Arabanin yapabileceklerini bilirseniz ve amaciniz dogrultusunda sectiyseniz on numara aractir , ben vergisi az olsun az yaksin diye 1.2 aldim ve kesinlikle 1.2 aldigim icin pisman degilim.

1.0 atmosferik olsaydi onuda dusunmeden alirdim ;) bu tamamen arabayi ne icin kullandiginiza bagli bisey.

Geri