120 lİra 350 km

6 kisi davraza(dağ) cikmisligim coktur. 4 kisi ve full bagaj ile izmir-canakkale gidilip gelindi hic sikinti yasamadim.Bunun disinda sayisiz sollamaya ciktim ne demek istediginizi bu yuzden anlamadim? Arabanin yapabileceklerini bilirseniz ve amaciniz dogrultusunda sectiyseniz on numara aractir , ben vergisi az olsun az yaksin diye 1.2 aldim ve kesinlikle 1.2 aldigim icin pisman degilim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sunu demek istedim 1.2 çok küçük bir hacim yüksek suratlerde cabuk devirlenebiliyor mu işte atıyorum 130-140 km ile giderken sollama yapmak istesen yapabiliyor musun turbo varsa hadi bir nebze atak oluyor ama yine de ne bileyim 2000 cc den aşağı araç hiç almadım o yüzden sordum

sunu demek istedim 1.2 çok küçük bir hacim yüksek suratlerde cabuk devirlenebiliyor mu işte atıyorum 130-140 km ile giderken sollama yapmak istesen yapabiliyor musun turbo varsa hadi bir nebze atak oluyor ama yine de ne bileyim 2000 cc den aşağı araç hiç almadım o yüzden sordum
Ben asiri surati seven birisi degilim yuksek suratlere cikmisligim sayilidir oda gercekten arabayi denemek icin bombos bi yoldadir , onun disinda etrafima bakina bakina aheeste aheste yokculuk yaparim , hizlanmasi yavas oluyor fakat 1 vites dustugunuz vakit isteklerinize karsilik veriyor , 1.2 motor olmasina ragmen 1.6 motor kus serisi kesinlikle geçemiyor. Onun disinda sunu durustce soyleyebilirim 1.6 motor aractan buna gectigimde biraz bocaladim ama birkac ay sonra yuksek devir cevirmeniz gerektigini , 3.000 devir ustunde vites yukseltmeniz gerektigini , rampada kesinlikle vites yukseltmemeniz gerektigini , araba bagirsada umursamamaniz gerektigini vsvs anliyorsunuz ve 1.6-2.0 aractan pek bir farkiniz kalmiyor, onlarla ayni hizlarda ilerleyebiliyor ve onlarla ayni hizda rampa cikabiliyorum. Bu yuzden motor hacminden kesinlikle memnunum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende savaş agabeye katılıyorum. fakat bence güç olmalı hacimden ziyade şimdi adamlar 1.6 motor takmışlar hem araç yola gitmiyor hemde yakıt sarfiyatı fazla:D

Geri