15" Corsa D Jantı Corsa C Vana Nasıl Olur...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar şimdi taktırdık 195 55 15 :) sürtmede yapmıyo fakat araba off road arabası gıbı oldu :) yaylarda sonra :) resimleri eklerim çok güzel oldu...

55 yanak daha iyi olmuş. Her marka lastikte 195 55 yanak seçeneği yok. Ne marka aldınız lastikleri?

hadi hayırlı olsun arkadaşım bakalım nasıl duruyor resimleri bekliyoruz

195 50 15 dir o lastikler muhtemelen yada 185 55 15 , bende 195 55 yok diye biliyorum, herneyse hayırlı olsun güle güle kullan

195 50 15 dir o lastikler muhtemelen yada 185 55 15 , bende 195 55 yok diye biliyorum, herneyse hayırlı olsun güle güle kullan
Yok yok 195 55 15 :) Resımlerı Yarın Büyük bir ihtimalle Eklerım yalnız araba polo cross gibi oldu :)

55 yanak daha iyi olmuş. Her marka lastikte 195 55 yanak seçeneği yok. Ne marka aldınız lastikleri?
lastıkler kumho...valla ben korkuyordum lastıkçi birini aradı corsaya 195 55 15 olurmu dıye olur dedı bizde taktırdık...:) aracta konfor arttı lastıklerde genıs olunca süper oldu virajlara girerken zorladık bıraz öncekıne gore daha ıyı...

55 yanak fazla olmuş bence ama hayırlı olsun...

Lastiklerle İlgili ufak bir problem yasadık lasık balon yaptı bizde geri verdik lasıkcıye bir hafta kullanmalık cıkma lasık verdı bıraz moral bozucu oldu ama nazarı dedık...işte resımler asağıda...Reklamıda Yaptık Dayımın Calısıtığı Tantuni :)
374.jpg

377.jpg

380.jpg

Bu Arkadan Görünüşü Bi Garip Geliyo Gözüme :)
383.jpg

387.jpg

Son düzenleme:
resim açılmıyor. Lastik için neden kumho tervih ettiniz michelin bridgestone filan alsaydınız keşke

Geri