arkadaşlar şimdi taktırdık 195 55 15 sürtmede yapmıyo fakat araba off road arabası gıbı oldu yaylarda sonra resimleri eklerim çok güzel oldu...
55 yanak daha iyi olmuş. Her marka lastikte 195 55 yanak seçeneği yok. Ne marka aldınız lastikleri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar şimdi taktırdık 195 55 15 sürtmede yapmıyo fakat araba off road arabası gıbı oldu yaylarda sonra resimleri eklerim çok güzel oldu...
Yok yok 195 55 15 Resımlerı Yarın Büyük bir ihtimalle Eklerım yalnız araba polo cross gibi oldu195 50 15 dir o lastikler muhtemelen yada 185 55 15 , bende 195 55 yok diye biliyorum, herneyse hayırlı olsun güle güle kullan
lastıkler kumho...valla ben korkuyordum lastıkçi birini aradı corsaya 195 55 15 olurmu dıye olur dedı bizde taktırdık... aracta konfor arttı lastıklerde genıs olunca süper oldu virajlara girerken zorladık bıraz öncekıne gore daha ıyı...55 yanak daha iyi olmuş. Her marka lastikte 195 55 yanak seçeneği yok. Ne marka aldınız lastikleri?
Araç DAyımın Aralık gibi askere gitcek maddı yonden biraz kasıldı yaylar askerden gelınce yada kısa dogru tekrar istanbula gelırsem ben alırımusta foto beklıyoruz hemen yaylamadanda cek yayladıktan sonrada cekersın