15" Corsa D Jantı Corsa C Vana Nasıl Olur...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banamı öyle geliyor bilmiyorum Bu jant Corsa D den se Corsa C de daha güzel duruyor hatta aynı jantı Corsa B üzerinde gördüm çok hoşuma gitti. Corsa D de sıradan duruyor arabayı göstermiyor ama diğerlerinde ise tam tersi..

Bu jant corsa c lerde çok güzel duruyor forumda bir arkadaşımızın arabasında vardı. İşte resmi

s6001598pm0.jpg

resimdeki jant 16 16 sı dahada güzel duruyor ;)

usta jantlar yakısmıs ama o lastıklerın yanaklarını nıye o kadar kalın aldın kı o havasını bozmus bırazcık jantlar ufacık kalmıs keske ınce yanak alsaydın bıraz daha yaylarıda koydun mu daha bı guzel olurdu ya....
bana gore bu jantların corsa d ye gıtmeme nedenı corsa d nın teker yerlerı cok buyuk en az bı 17 gosterıyor o aracı bunlar ufak kalıyor o nedenle c kasaya daha cok yakısıyor...

Şunuda göz ardı etmeyelim arkadaşın aracı Van sonuçta, icabında yükte taşıyacak ne kadar ince yanak takabilir ki..

Valla d den daha çok yakışmış C ye hayırlı olsun

tamam haklısın usta bendede vardı zamanında van arac ben ona 35 yanak demıyorum kı hanı 50 yanak 45 yanak felan olsaydı sonucta taban kalın 55 yanak cok hacımlı durmus jantlar ufak gorunuyo o zamanda.... ama gule gule kullansın...

Bugün arkadaşın focusa lastik almaya küçük sanayiye gittik orada bridgestone bayisi vardı büyük bir yer..
Lastikçinin sahibinde porsche carrera 4s vardı..lastikleri 300/30/19 du ..Muhteşem duruyordu..Lastikçiye sorduk 30 yanakla nasıl geziyor bu yollarda diye..eleman yolları boşver pek bişey olmuyor ama 10bin km de araba çok güçlü olduğundan lastikler haşat oluyor dedi.. :) Amcam 10bin de bir lastik değiştiriyor anlayacağın

arkadaşlar bugun basımız beladan kurtulmadı once kalıperlerı boyamak ıcın aracı garaja cektık kalıperlerı boyadık araba calısmadı ceke ceke opel teame gittik sağolsunlar ismini tam hatırlayamadım kusura bakmasın (musafa olabılır :)) usta ile ali usta ılgılendı sorun halledıldı...ordan cıkım dayımın aracını eslım ettım dukkanda bı arkadaş parmagını kırmıs onu FSM hastanesıne goturduk orada park yerınde bır arac carpıp kaçmıs ve mustafa usta 350 lıra gıbı masraf cıkardı yanı anlıyacagıız jantı daha kullanamadan arac garajda yatıyor moralımız 0 oldu :(

usta cokkkk gecmıs olsun bu ne boyle ya olmayan kalmamıs ALLAH daha beterınden sakınsın nazar olmustur bı okutup ufletın yanı.... bu kadar terslık yanı....

Geri