16 Haziran 2009 Salı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üfff be ilk defa bu kadar eğlendim.birde yani birazda övüneyim bir antrikot getirdim ki züperdi.CENGİZ abim sayesinde balon dan kendimize küçük hediyeler yapıp kendimizi şımartmamızı sağladığı için ayrıyetten teşekkür ederim.elerinden öperim

Gülmekten Karnımıza ağrılar girdi.Antrikot 10 üzerinden 27 puandı,böyle bir lezzet yok kardeşim,sipesyalcinin ellerinden öperim :) Birde patlamayan balon olsa :rolleyes::D

abiler afiyet şeker olsun eğlenmenize mangal ateşinin sönmemesine çok sevindim.

samsundan uzun yoldan geldiğim için aranızda olamadım bir sonraki buluşmada fotolarımla aranızdayım:)

dün arkadaşlar haber verdi ama alışverişteydim bi dahakine yetişirim artık :)

üfff be ilk defa bu kadar eğlendim.birde yani birazda övüneyim bir antrikot getirdim ki züperdi.CENGİZ abim sayesinde balon dan kendimize küçük hediyeler yapıp kendimizi şımartmamızı sağladığı için ayrıyetten teşekkür ederim.elerinden öperim
:o ne demek rica ederim ama balon OKİ ye ait bir düzenekti yanlış hatırladın sanırsam :D hem siz niye bu kadar eğlendiniz ki anlamadım :rolleyes:

Gülmekten Karnımıza ağrılar girdi.Antrikot 10 üzerinden 27 puandı,böyle bir lezzet yok kardeşim,sipesyalcinin ellerinden öperim :) Birde patlamayan balon olsa :rolleyes::D
ustaa sen az değilsin :D

cengiz abem neden kızarsın be sen benim bu saat ten sonra pirimsin ustamsın gerisi yalan

Geri