16 inç mi 17 inç mi LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaşlar.

Ben arabama jant almak istiyorum fakat kaç inç alacağıma bir türlü karar veremedim 16 ile 17 arasında gidip geliyorum

Aracım astra classic beyaz

sizden ricam 16 ile 17 nin ne artıları ne eksileri olup olmadığı ve en önemlisi

SİZİN TAVSİYELERİNİZ

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

standardı 15 olan araca 17 takılmaz arabanın ömründen ömür yersin 16'' al ve ince yanak lastik de alma ki aracın GÜZEL İSTANBUL YOLLARINDA dökülmesin bende 215*40*17 var
hiç memnun değilim sertçe en ufak cukura düşüşte balans bozuluyor,asfaltın tüm gürültüsü aracın içinde vs......

ala laa ben bide 18 alcam:):)
bana sorarsan arabana 16 al aile arabası olarak kullancaksan..ama sen 20 yasındasın ne ailesi:D 17 diyorum baska bıse demıyorum

ala laa ben bide 18 alcam:):)
bana sorarsan arabana 16 al aile arabası olarak kullancaksan..ama sen 20 yasındasın ne ailesi:D 17 diyorum baska bıse demıyorum
:kop: Adnan bu mantıkla bakarsak seni 18'' de kesmez aparat falan taktırıp 20 ''
al ki namın yürüsün :D
şaka bir yana yakıttan,konfordan,aracın yıpranma payından ödün verecekse
17'' alsın tabii görsel olarak hoş göründüğü bir gerçek

vala abi bu jant konusunda o kadar kararsızım ki:) napim alcaz artık 18" çünkü görüntüsü olmadıktan sonra jant alıp napım orj kalır..tak cıkar yaparız artık hiç olmadı..

bende 16" diyoorum 17 alıcaktım.bi arkadaşın astrasını kullandım içeri gürültü çok alıyor.birde yay olmazsa olmaz yani anlayacağın konfor pert.

oda benim aracı sürdü ohbe dünya varmış dedi bende vazgeçtim jant almaktan şuan orjin takılıyorum

ama karar senin

araba kullanma zevkinize göre degisir bence. eger konforlu gürültüsüz rahat bi sürüş istiyorsanız 16 alın.ama gürültü olsun konfor bozulsa da olur ama güzel gözüksün derseniz 17 alın.tamamen siz baglı yani

araba kullanma zevkinize göre degisir bence. eger konforlu gürültüsüz rahat bi sürüş istiyorsanız 16 alın.ama gürültü olsun konfor bozulsa da olur ama güzel gözüksün derseniz 17 alın.tamamen siz baglı yani

:good: :good:

Geri