Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kimse sormamış ben sorayım bari araç 1,4 mü yoksa 1,6 mı eğer 1,6 ise 17 al derim o görüntü konfora ve gürültüye değer emin ol yok şayet 1,4 ise 17 den uzak dur derim karar senin
16 daha mantıklı 16 alıp yay da takarsan yine güzel görünür jant seçimi çok önemli bazı 17 jantlar 15 inç gib duruyo bazılarıda olduğundan büyük gösteriyo jant modellerini iyi araşttır bence...
aracı sıfır km aldın sanırım 17 tak ne olursa olsun araba yıpranırmış falan boşver 9 kez gelmioz hayata tak 17leri yakışıo astralara sen arabayı yıpratana kadar o seni yıpratır veya değiştirirsin bu kadar önemsememek lazım
herkese çok teşekkür ederim herkesin kullandığı model inç sayısı var ama manyık olan ve bütçeye uygun olan 17 alırız olmadı 16ya geçeriz diyemem malum bütçe taksitini zor çıkarıyorum
ama tekrar herkese çok teşekkürler 16 inç öğrenci işi olsun teşekkürler.
kimse sormamış ben sorayım bari araç 1,4 mü yoksa 1,6 mı eğer 1,6 ise 17 al derim o görüntü konfora ve gürültüye değer emin ol yok şayet 1,4 ise 17 den uzak dur derim karar senin
aracın 1.4 ise ve jantların saç jantsa ya 15 al yada 16 inç jant al.17 jant gayet güzeldir ama dediğin gibi aracın 1.4 olması senin için dezavantaj olacaktır.aracın performansı hissedilir derecede düşecektir.yakıt sarfiyatı artacaktır.aracın 1.6 olsaydı 17 inç al derdim sana.ayrıca konfor çok azalıyor deniliyor benim aracım 2006 sıfır aldım ve 2 ay sonra jantları 17 yaptım lastikler 205 40 17 vede eibach spor yaylar aldım.konforum o kadarda azalmadı ben aracımdan gayet memnunum.o kadar abartılacak kadar konfor yok olmuyor benim düşüncem bu.artısı olarak aracın iyi olan yol tutuşu mükemmel oluyor adeta 17 jantlar vede 5 cm yaylarla yola yapışıyor araç.ayrıca aracın jantlarını büyütünce araç yayda isteyecektir haberin olsun.yaysız leylek olur araba jantlarda hiç hoş durmaz araçta.
1.4 araca 15 ten yukarı çıkma bence çekişi katledersin yuvarlanma direnci denen bişe var . hele 17 takarsan o araba olur sana 1.2
15 te yetersiz diosan 16 max:good: