görüntü istiyorsan 17 lakin kalkış da büyük dez avantaj uzun yol yapıyorsan o ayrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kardeş benim bijonlar 4lüarac 5 bijonsa benim 16 lari verelim sana |)
Selam arkadaşlar.
Ben arabama jant almak istiyorum fakat kaç inç alacağıma bir türlü karar veremedim 16 ile 17 arasında gidip geliyorum
Aracım astra classic beyaz
sizden ricam 16 ile 17 nin ne artıları ne eksileri olup olmadığı ve en önemlisi
SİZİN TAVSİYELERİNİZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
jant olayı çok önemli bir olay görüntü veya güvenlik arasındaki seçimine bağlı görüntü istersen 17 al derim. ama benim bir arkadaşım var malzeme mühendisi bir jant fabrikasında ben onunla konuştum. araç jantlarını en fazla 1" büyütmek iyidir diyor. karar senin. 2" ve üstü hem aracı yorar hemde araç fabrika verilerinin dışına çıkar. yani fabrika verisi derken km tutmaz. 120 gidersin kadran 130-135 gözterir. yanak incelecek diye bir durum söz konusu olsa bile tutmuyor. ayrıca aracın yürüyen aksamını nasıl zorlar orasıda meçhul.Selam arkadaşlar.
Ben arabama jant almak istiyorum fakat kaç inç alacağıma bir türlü karar veremedim 16 ile 17 arasında gidip geliyorum
Aracım astra classic beyaz
sizden ricam 16 ile 17 nin ne artıları ne eksileri olup olmadığı ve en önemlisi
SİZİN TAVSİYELERİNİZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
koptum abi harika cevap!performans istiyosan jant kapağı tak. görüntü istiyosan 18" tak. konfor istiyosan paranı çarçur etme, ilerde jeep alırsın.
Çok doğruperformans istiyosan jant kapağı tak. görüntü istiyosan 18" tak. konfor istiyosan paranı çarçur etme, ilerde jeep alırsın.