bulunduğun konumu beğenmedinmi yoksamdellal' Alıntı:Beni neden 4.sıraya attınız,beni beğenmiyor musunuz;beni neden çağırmadınız ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bulunduğun konumu beğenmedinmi yoksamdellal' Alıntı:Beni neden 4.sıraya attınız,beni beğenmiyor musunuz;beni neden çağırmadınız ...
HAGI' Alıntı:Arkadaşlar selam organizasyona katılmayı bende çok isterim işlerimi ayarlayabilirsem 17sinde gelmeye çalışıcam kesin bilgiyi haftasonuna kadar iletirim.Şimdiden teşekkürler...
Hayır daha önce 3.sırada adım geçiyordu merak ettim sadece ...tansugurler' Alıntı:bulunduğun konumu beğenmedinmi yoksa
Estağfurullah canım ben alt tarafı bi öğretmenim Serkan abartma şimdi ...ALBATROS_09' Alıntı:Sen bi numarasın hocam zaten yaw....Seni beğeniyoruz... bi sakıncası mı var?
çok uzak deil ama iynede bi 4-5 saati var gibi.çok isterim aslında gelmek ama işten pek özel hayata zaman kalmıoekselans0001' Alıntı:çok uzak değilin dostum işin yoksa kop gel