17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknikelektronikci' Alıntı:
haydi hayirlisi üstadlar insalah güzel eylenceli bir bulusma olur sabisizlikla bekliorum bu arada arabasiyla gelemeyecek olanlar nasil ulasabilirler oraya ?

Bornova kipaya ulaşabilirsen eğer burak seni getirir.Ya da bulunduğun yeri belirt sana yakın olan arkadaşlarla beraber gelebilirsin...

degerli arkadaşlar
izmir dışında oldugum için yazamadım sizlere
sanıyorum forumda kayıtlı tek bayan benim ,ben bayan olarak baktım olaya murat bey de erkek gözüyle baktı.forumdaki arkadaşlarında kardeşlerini,eşlerini ve nişanlılarını getirecegini okuduktan sonra,bayanlarda olunca daha iyi daha eglenceli geçer, farklılık gösteririz etrafa diyerek, ogluma bende katılayım demiştim hem tanışır, hemde dostluklar kardeşlikler pekişir diye düşünmüştüm.ancak ortamın karışmasına sebep oldum sinirler gerildi..
daha tanışmadan dostlukların yara almasına karşıyım..kimsenin gelmiyeyim demesine gerek yok
bu defalık sizler toplanın ben kızımla oglumu yolluyorum zaten ,nasip olursa bi daha ki sefere diyeyim..
sizlere güzel günler, kazasız belasız araç kullanmalar diliyorum.

nazlıcan' Alıntı:
degerli arkadaşlar
izmir dışında oldugum için yazamadım sizlere
sanıyorum forumda kayıtlı tek bayan benim ,ben bayan olarak baktım olaya murat bey de erkek gözüyle baktı.forumdaki arkadaşlarında kardeşlerini,eşlerini ve nişanlılarını getirecegini okuduktan sonra,bayanlarda olunca daha iyi daha eglenceli geçer, farklılık gösteririz etrafa diyerek, ogluma bende katılayım demiştim hem tanışır, hemde dostluklar kardeşlikler pekişir diye düşünmüştüm.ancak ortamın karışmasına sebep oldum sinirler gerildi..
daha tanışmadan dostlukların yara almasına karşıyım..kimsenin gelmiyeyim demesine gerek yok
bu defalık sizler toplanın ben kızımla oglumu yolluyorum zaten ,nasip olursa bi daha ki sefere diyeyim..
sizlere güzel günler, kazasız belasız araç kullanmalar diliyorum.

Sitemizde bayan arkadaşlarda var ama bir kaç kaçı dışında aktif değiller.Zaten sayının az olması olayı buraya sürükledi.Bunları tartışmamıza gerek yoktu ama ilk buluşma olma vesilesi ile oldu bitti artık bugüne değil yarına bakalım....Sizide aramızda görmek isteriz tabi...O zaman ekliyorum listeye...:)

İzmir, Manisa ve civarındaki arkadaşlar için buluşma yeri: İzmir Bornova Kipa
Buluşma Saati: 11:00

Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09(belki+1 astra)
3)mdellal
4)Goksad
5)YEKOM
6)teknikelektronikci
7)ekselans0001
8)muson
9)buraki
10)misty ERD

11) dj_nipo
12setapxxx
13)tansugürler
14)sudenaz
15)winner
16)nazlıcan(oğlu ve kızı)

GÜNCEL...

şimdilik söz veremiyorum ama işlerimi ayarlamaya çalışacağım:(

Buluşma yeri benim için çok iyi oldu yaaa. Kesin orda olacam arkadaşlar hep beraber çok güzel gün geçireceğiz :)

buraki' Alıntı:
Buluşma yeri benim için çok iyi oldu yaaa. Kesin orda olacam arkadaşlar hep beraber çok güzel gün geçireceğiz :)
ADAŞ BULUŞMA YERİ DERKEN İZMİR İÇİN Mİ YOKSA SELÇUK İÇİN Mİ???

öncelikle bütün opelci kardeşlerime selamlar.. ben aliağa da oturuyorum. tanışmamız gerçekten ii olur. bi aksilik olmazsa ben de geliyorum.. kendinize ii bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri