17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilhaann' Alıntı:
öncelikle bütün opelci kardeşlerime selamlar.. ben aliağa da oturuyorum. tanışmamız gerçekten ii olur. bi aksilik olmazsa ben de geliyorum.. kendinize ii bakın.

ooo çok seviniriz ekliyorum o zaman listeye....:)

İzmir, Manisa ve civarındaki arkadaşlar için buluşma yeri: İzmir Bornova Kipa
Buluşma Saati: 11:00

Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09(belki+1 astra)
3)isotta
4)mdellal
5)Goksad
6)YEKOM
7)teknikelektronikci
8)ekselans0001
9)muson
10)buraki
11)misty ERD

12) dj_nipo
13)setapxxx
14)tansugürler
15)sudenaz
16)winner
17)nazlıcan(oğlu ve kızı)
18)ilhaann
19)?

GÜNCEL....:)

ALBATROS_09' Alıntı:

Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

3)isotta
4)mdellal
5)Goksad
6)YEKOM
7)teknikelektronikci
8)ekselans0001
9)muson
10)buraki
11)misty ERD

12) dj_nipo
13)setapxxx
14)tansugürler
15)sudenaz
16)winner
18)ilhaann
19)?

GÜNCEL....:)

Ne güzel sayımız ne kadar artmış:yahoo:

ALBATROS_09' Alıntı:
Bornova kipaya ulaşabilirsen eğer burak seni getirir.Ya da bulunduğun yeri belirt sana yakın olan arkadaşlarla beraber gelebilirsin...

hocam ben zaten urladan gelecem birde bulusacagimiz yere otobüs dolmus filan yokmu acaba yanlis anlamayin burak üstadimiz ile de gelirim kendisi kabul ederse ama hocam hiz yok dimi ? :) ben kendimde hizi severim ama baskasi kullanirken korkarim allah korusun bi sey olur :D nese ilginiz icin tesekürler bu arada saat kaca kadar sürer aktivite benim en gec aksam 8 de evde olmam gerek tesekürler saygilar

keşke bende gelebilsem .eğlenceli olucağını umuyorum.hepinize şimdiden iyi eğlenceler : )

teknikelektronikci' Alıntı:
hocam ben zaten urladan gelecem birde bulusacagimiz yere otobüs dolmus filan yokmu acaba yanlis anlamayin burak üstadimiz ile de gelirim kendisi kabul ederse ama hocam hiz yok dimi ? :) ben kendimde hizi severim ama baskasi kullanirken korkarim allah korusun bi sey olur :D nese ilginiz icin tesekürler bu arada saat kaca kadar sürer aktivite benim en gec aksam 8 de evde olmam gerek tesekürler saygilar

ne demek yeterki sen gel. hız kurallarına uyacağız. sen merak etme. zaten hava da erken kararıyo o yüzden fazla geç kalmayız. o konuda tereddütün olmasın.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

3)isotta
4)mdellal
5)Goksad
6)YEKOM
7)teknikelektronikci
8)ekselans0001
9)muson
10)buraki
11)misty ERD

12) dj_nipo
13)setapxxx
14)tansugürler
15)sudenaz
16)winner
18)ilhaann
19)?

HAYDİ ARKADAŞLAR KATILIM BEKLİYORUZ.

Beni neden 4.sıraya attınız,beni beğenmiyor musunuz;beni neden çağırmadınız ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri