ilhaann' Alıntı:öncelikle bütün opelci kardeşlerime selamlar.. ben aliağa da oturuyorum. tanışmamız gerçekten ii olur. bi aksilik olmazsa ben de geliyorum.. kendinize ii bakın.
ooo çok seviniriz ekliyorum o zaman listeye....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilhaann' Alıntı:öncelikle bütün opelci kardeşlerime selamlar.. ben aliağa da oturuyorum. tanışmamız gerçekten ii olur. bi aksilik olmazsa ben de geliyorum.. kendinize ii bakın.
ALBATROS_09' Alıntı:İzmir, Manisa ve civarındaki arkadaşlar için buluşma yeri: İzmir Bornova Kipa
Buluşma Saati: 11:00
Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.
KATILIMCILAR
1)burak_1987
2)ALBATROS_09(belki+1 astra)
3)isotta
4)mdellal
5)Goksad
6)YEKOM
7)teknikelektronikci
8)ekselans0001
9)muson
10)buraki
11)misty ERD
12) dj_nipo
13)setapxxx
14)tansugürler
15)sudenaz
16)winner
17)nazlıcan(oğlu ve kızı)
18)ilhaann
19)?
GÜNCEL....
ALBATROS_09' Alıntı:Bornova kipaya ulaşabilirsen eğer burak seni getirir.Ya da bulunduğun yeri belirt sana yakın olan arkadaşlarla beraber gelebilirsin...
teknikelektronikci' Alıntı:hocam ben zaten urladan gelecem birde bulusacagimiz yere otobüs dolmus filan yokmu acaba yanlis anlamayin burak üstadimiz ile de gelirim kendisi kabul ederse ama hocam hiz yok dimi ? ben kendimde hizi severim ama baskasi kullanirken korkarim allah korusun bi sey olur nese ilginiz icin tesekürler bu arada saat kaca kadar sürer aktivite benim en gec aksam 8 de evde olmam gerek tesekürler saygilar
34FB' Alıntı:keşke bende gelebilsem .eğlenceli olucağını umuyorum.hepinize şimdiden iyi eğlenceler : )