17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
hocam mekan bence gayet güzel ama o gün o saatte o kadar boş olur mu otopark? :)
gerçi araçları dizip muhabbetin dibine vurduktan sonra apartman otoparkı bile uyar bana :D
o da şansa bellı olmaz alan geniş zaten kac kısıyızkı sen bılırsın oraları nevaleyı getır sıyah posetle fıstık benden  :D

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
rakıyla fıstık gitmez :D
şaka bi yana şu bahar gelsede bi mangal organizasyonu yapsak :D
ben sızden ayrılınca arkadaslarla mangal faslına gırıcem-rakı/ hamsi mangal gel ıstersen

sen bılırsın yazın senın ıcın tekrarlarız.canın sagolsun. mekan okeymıdır sımdı ne dıyorsun dogan a da yakın olmus olur ..okeyse yarın saatı kararlastıralım

Bana mekan uyar Bülent abi.

Doğan abide gelsede birde onun fikirlerini alsak  :)

mert o nun ıcın daha ıyı yakın olmus olur daha cok vakıt gecırırız zaten yol yorgunu olacak..saat kac uygun sızın ıcın mertle esad ne durumda

bulent_tnt link' Alıntı:
mert o nun ıcın daha ıyı yakın olmus olur daha cok vakıt gecırırız zaten yol yorgunu olacak..saat kac uygun sızın ıcın mertle esad ne durumda

Onlarda durumlarını ayarlamaya çalışıyor Bülent abi.

Yanlış hatırlamıyorsam hem Esad hemde Mert'te araba olmayacak benle birlikte gelecekler büyük ihtimalle  :)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=3135.msg71352#msg71352 date=1323975818]
[quote author=bulent_tnt link=topic=3135.msg71340#msg71340 date=1323975422]

Onlarda durumlarını ayarlamaya çalışıyor Bülent abi.

Yanlış hatırlamıyorsam hem Esad hemde Mert'te araba olmayacak benle birlikte gelecekler büyük ihtimalle  :)
[/quote]

kesin yaptırıyolar arabaları :D
[/quote]

Valla Mert'i bilmiyorum Maslak sanayiye bırakmış olabilir aracı  :D

Esad'ın arabada şehir dışında olacakmış o yüzden arabasız abi  :)

Beyler babamin dogum gunu icin onlara ugradik,  ondan cok giremedim. saat icin 9.00'dan itibaren hazirim bulusmaya. (: olmadi cift vardiya yaparim sabah uygun olanlarla baslariz, katilim artarak surer. (: Mekanda super, dedigim gibi cogunluga uyarim. Gittikce sabirsizlaniyorum valla. (:

maslak taysa mert i bende alabılırım..saat kac uygundur sıze .yada yarınmı karar verırız saatı..cem ssen bılıyormusun mekanı

Geri