17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

kanka hıc alakasız sahılle ısın yok akmerkezı bılırsın on kapısından nıspetıye caddesınden devam edeceksın bogazıcı unuversıtesını kıme sorsan soyler.tabii banada sorabılırsın akmerkezın ordan ararsın olmadı

cemomekan link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3135.msg71387#msg71387 date=1323977013]
dalmaz sagında kalsın dırek ılerle yaklasık 1 km sonra.

bülent abi aşşağda gobekten sağ bogazici uni tarafına donmuyormuyuz yanlısmı hatırlıorm ?
[/quote]aynen sag doner donmez sag tarafta sakın bır yer..

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
benim sınav 12:30 civarı biter
sınava gireceğim okul acıbadem caddesinde. kadıköy imam hatip
MeRt ozaman size de uyarsa Esad ve Merdoyla buluşup beraber geçeriz karşıya
Bülent numaran bende var zaten. karşıya geçerken ararım seni bi yol tarifi alırım

kendimce bi planlama yaptım ama herkese uyarsa tabi

Bana uyar abi buluşup beraber geçeriz mekana

esad dedıgı gıbı sotelerı bılıyorsun bakıyorum telımı pm attım

bulent_tnt link' Alıntı:
esad dedıgı gıbı sotelerı bılıyorsun bakıyorum telımı pm attım

Sote mekan denince bir duracaksın sonra Cem'e sorup gideceksin Bülent abi  :D  011zaa

Tamamdır geldim bende. (:

Valla beyler benim yerimin tarifi çok kolay. Etiler'e hayvan gibi bir bina diktiler, ikinci köprüden geçerken Avrupa yakasına gözünüze çarpmıştır. İşte onun karşısında evimiz. Ordan tarif ederseniz gelirim, edersiniz de anlamazsam o zaman biri beni Akmerkez'in önünden toplarsa sorun kalmaz. Saat olarak hala 9.00'dan itibaren her olaya açığım. 10, 12, 2 herşey uyar. (:

Bülent abi birinci mesajdaki saati 2 yapıyorum mekanı neresi diye güncelleyeyim?

bulent_tnt link' Alıntı:
kanka hıc alakasız sahılle ısın yok akmerkezı bılırsın on kapısından nıspetıye caddesınden devam edeceksın bogazıcı unuversıtesını kıme sorsan soyler.tabii banada sorabılırsın akmerkezın ordan ararsın olmadı

akmerkezin önünde buluşsak? ben ileri derece yol özürlüyümdürde:)

cemomekan link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3135.msg71401#msg71401 date=1323977533]
Tamamdır geldim bende. (:

Valla beyler benim yerimin tarifi çok kolay. Etiler'e hayvan gibi bir bina diktiler, ikinci köprüden geçerken Avrupa yakasına gözünüze çarpmıştır. İşte onun karşısında evimiz. Ordan tarif ederseniz gelirim, edersiniz de anlamazsam o zaman biri beni Akmerkez'in önünden toplarsa sorun kalmaz. Saat olarak hala 9.00'dan itibaren her olaya açığım. 10, 12, 2 herşey uyar. (:

doğan abi istiosan ben seni alırım akmerkez in onunden bigboss u nerden alacagım belli deil gecerken senide alırım tel pm atıorm sana
[/quote]

Tamamdır Cem. Bende burdan numaramı afişe edeyim not alınsın, en kötü benim üzerimden de trafik yürür. (:

0 532 702 6289

Geri