Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması
Fikri tuttum Ender abi, başlangıçta itibaren tüketimler, izlenimler şeklinde belgeselimsi bir şey gerçekten iyi fikir, uygulayacağım.
hatta ender abinin dediklerine ek olarak opelcilerin yanına yanaşıp onlara nasıl gülümsediğini ve o an senden nasıl kaçtıklarını da çek abi
[/quote]
İyi fikir, millet neden kaçıyor onu da anlarız. şirin şirin gülümsüyorum daha ne yapayım bilmiyorum. İnip yanaklarındanda mı öpsem diyeceğim ama, gülümsememe kaçan inip arabasına yanaşırsam ne olur bilemem. (
çellocu link' Alıntı:Doğan bu yolculuğu başından itibaren videoya çek, buluşma falan, sonra güzel bir yol belgeseli olarak koy foruma ne dersin. Hemde yakıt tüketimleri ile ilgili, 1,4 turbo A.S. almak isteyenler faydalanır.
Fikri tuttum Ender abi, başlangıçta itibaren tüketimler, izlenimler şeklinde belgeselimsi bir şey gerçekten iyi fikir, uygulayacağım.
tolgahan06 link' Alıntı:[quote author=çellocu link=topic=3135.msg70416#msg70416 date=1323848822]
Doğan bu yolculuğu başından itibaren videoya çek, buluşma falan, sonra güzel bir yol belgeseli olarak koy foruma ne dersin. Hemde yakıt tüketimleri ile ilgili, 1,4 turbo A.S. almak isteyenler faydalanır.
hatta ender abinin dediklerine ek olarak opelcilerin yanına yanaşıp onlara nasıl gülümsediğini ve o an senden nasıl kaçtıklarını da çek abi
[/quote]
İyi fikir, millet neden kaçıyor onu da anlarız. şirin şirin gülümsüyorum daha ne yapayım bilmiyorum. İnip yanaklarındanda mı öpsem diyeceğim ama, gülümsememe kaçan inip arabasına yanaşırsam ne olur bilemem. (