17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

Erdoğan link' Alıntı:
inş bende gelebilirsem gelicem

Bekleriz sn. Erdoğan.

bende gelemeyeceğim  012uhu

tolgahan06 link' Alıntı:

Bak ona bende üzülüyorum kardeşim. Ama olsun, ben senin için ya oralara ya Ankara'ya geleceğim. (:

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=tolgahan06 link=topic=3135.msg70998#msg70998 date=1323935046]

Bak ona bende üzülüyorum kardeşim. Ama olsun, ben senin için ya oralara ya Ankara'ya geleceğim. (:
[/quote]

allah ölüm vermezde yaşarsak burdaki bi çok arkadaşla görüşmek istiyorum valla doğan abi ölümlü dünya ya sanalda kalmasın dostluklar derim bende izmire gelirim abi ayıp ettin sen her zaman da ankaraya beklerim evin tek oğluyum kimse yok yengeyide al gel yatacak yerimiz yiyecek yemeğimizde var çok şükür her zaman beklerim.

tolgahan06 link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=3135.msg71000#msg71000 date=1323935115]

[/quote]

allah ölüm vermezde yaşarsak burdaki bi çok arkadaşla görüşmek istiyorum valla doğan abi ölümlü dünya ya sanalda kalmasın dostluklar derim bende izmire gelirim abi ayıp ettin sen her zaman da ankaraya beklerim evin tek oğluyum kimse yok yengeyide al gel yatacak yerimiz yiyecek yemeğimizde var çok şükür her zaman beklerim.
[/quote]

Eyvallah kardeşim sağolasın, seni de İzmir'e bekliyorum zaten. Ayrıca evin tek oğluyum, kimse yok, yalnızım vurguların dikkatimi çekmedi sanma bulacağız sana iyi bir kız o konuda emin ol. ((((:

artık karar versek buluşma yerını saatını..etılere yakın olsunda doganla daha uzun vakıt gecırelım bence..hısarustu falan fena degıl.

bulent_tnt link' Alıntı:
artık karar versek buluşma yerını saatını..etılere yakın olsunda doganla daha uzun vakıt gecırelım bence..hısarustu falan fena degıl.

Evet mekan saati ve mevkii karar oturumu açılsın Bülent abinin gonguyla. (:

ben bugun etıler cıvarlarını bi dolaşayım guzel boş mekan bulayım olmadı

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=tolgahan06 link=topic=3135.msg71004#msg71004 date=1323935372]
[quote author=GNSpower link=topic=3135.msg71000#msg71000 date=1323935115]

[/quote]

[/quote]

Eyvallah kardeşim sağolasın, seni de İzmir'e bekliyorum zaten. Ayrıca evin tek oğluyum, kimse yok, yalnızım vurguların dikkatimi çekmedi sanma bulacağız sana iyi bir kız o konuda emin ol. ((((:
[/quote]
eyvallah abi saol.senden de hiç bişey kaçmıyo yaw  :D

bulent_tnt link' Alıntı:
ben bugun etıler cıvarlarını bi dolaşayım guzel boş mekan bulayım olmadı

Dediğim gibi ben heryere uyarım ama uzaklardan 16.00'da ayrılmak zorunda kalırım, Etiler'den 17.00'a kadar ayrılmam o avantajıma olabilir belki. (:

Geri