2,0 Şaka Makinesi..=)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vahan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son hızı 190 :D 70-190 olur ama :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:19 ----------

İtiraf etmek gerekirse 200'de yapar ama korktum basmaya :D:D Rezillik Era sonuçta ya.

Maşallah cok güzel duruyor..yalnız panjur orjinal yada irmscher olsa ön camdaki sticker olmasa birde lip yeni yani benim aracımdaki gibi makyajlı lipi olsa cok daha iyi durabilir..

bu arada filtreniz ne marka? boru orjinal galiba.

stiker sokulduuu =) coıl var önde kış diye yükseltim basıklık konusunda rahatsızım =) yamuluyo yırtılıyo haftada iki kez lip değistryrmmm hediyee beklerımm=)))

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:46 ----------

çok iyi çok diri araba:sulanma: bakırköyde dershaneler sokağının orda gördüm sanki:D

ahah daha çok görürüsn ordaaa 1 arka sokakta oturuyorum orda tum sokak kamera dolu o yuzden oraya cekiyorum =)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:48 ----------

Şaka derken? Bildiğimiz x20xev işte...

yaniii sonuç :cool:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:49 ----------

Bayıldım. Apaçi sıtaylaa...:)

oldu mu şimdiiiii teşekürler güzel dileklerineee =)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:52 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:51 ----------

Çok diri duruyor maşallah. Bu arada ön camdaki etiketi sökün bence :)

teşekürlerrr söküldüüü=)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:52 ----------

70-180'e açığım abi kalkışta alır 3.5 devirde vites atıyorum 70-180'de rakiplerimi beklerim :D

ahahah nerdesn geliyorum veya sen çık ve kahvaltımı yapıp geliyorummmmm sağol guzel dileklerine :sulanma::sulanma::sulanma:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:58 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:54 ----------

1.6 dizel şirket arabalarına anca şaka yapar

araban 1.6 galiba, 3.3 motor 406 coupe 1 boy fark koyuyo aracıma.böle muhabetlere sevmem gel bigun çayımı iç aracım için güzel dileklerine teşekürler.

oldukça temiz canlı duruyor araç maşallah :) İrmscher karlık güzel olur,motorada güzel fiyatlara güzel modifikasyonlar yapılabilir :) 2.0 vectramla hiç dizel accent era ya,1.6 lara geçilmedim,şu aralarada astraya hep era geliyo,1.6 ya göre çok fena gidiyo,yokuş tırmanışıda öyle ama dizel içerde yapıştırdığı hissettirdiği gibi gitmiyor :D

oldukça temiz canlı duruyor araç maşallah :) İrmscher karlık güzel olur,motorada güzel fiyatlara güzel modifikasyonlar yapılabilir :) 2.0 vectramla hiç dizel accent era ya,1.6 lara geçilmedim,şu aralarada astraya hep era geliyo,1.6 ya göre çok fena gidiyo,yokuş tırmanışıda öyle ama dizel içerde yapıştırdığı hissettirdiği gibi gitmiyor :D

ahaha histerdiği gbi gitmiyooo sevdım bu kelimeyi=) piyasada yeni değilim 106ımda oldu cliı 1.8 rsı mda 1.8 e30 umda hiçbiri 1.6 eraya denk gelmedi pardon 1.6 era bana denkk gelemdii=))neyse ustune alınması kimse allah kimseye kaza bela vermesin=):):)

Arkadaşlar, dizel arabalar torklu olabilir, hızlanmaları güzel olabilir ama bu sizleri yanıltmasın.

X20XEV de olsa benzinli ve 2.0 hacimli bir araçtan bahsediyoruz...

Ön tarafa Opel logosunun geri gelmesi lazım, o logo olmayınca kötü görünüyor araçlar :D Hatta arkadaki yazıları falan olmayınca da kötü görünüyor.

2000 motorla performansı canavardır zaten. Astra J 1.4 140HP'ye falan rahat koyar, 1.6 180 HP'de biraz zorlanabilir. :D

Tam şaka makinası değildir ancak sonuç olarak spor kupe bir araba. Astra sedan 1.6 bile vectra 1.6 dan farkla iyi gittiğine göre bu araba canlıdır bence. En az Vectra B GT kadar gider, ağırlık olarak hafif çünkü. 220 ye kadar soluksuz devir çevirir bundan eminim, sonrası için yazılım, port genişletme, hava girişi falan ister o şekilde de 230 235 desek kapasitesi olan bir motor :D

Accent Era 1.5 motor 1.6 falan değil neyse o dediğim konu biraz iddialı oldu lafımı geri alıyorum sonuçta 3.500-4.000 arasında vites atıyorum her viteste arkaya kayma yaşayacak olursam stock'ta alırsın. Yazın aracı chipleyince 140 hp 290 nm tork olucam isteyen Vectra getirebilir isteyende Astra 2.0 getirsin :)

Bi akrabamızda 1.6 dizel linea var doğukan stock 290nm tork var, o tork sadece hissiyat bak güvenme o değerlere diyorum ben :D Kısa şanzımanın kurbanı olma etme :D

Geri