2,0 Şaka Makinesi..=)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vahan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Döndü bile :D Forumun en hızlısı mesela Ahmetin Combo geriside hikaye :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı ben şey yönünden şanslıyım bak şöyle tarif edeyim; Ne kadar basarsan bas zaten en fazla 32-33 kuruş yakıyor.
Ekonomi yapayım dediğimde de 27 kuruş falan yakıyor.

O yüzden bazen acımayıp dibine kadar köklüyorum, zaten gitmiyor
:kop::kop::kop:

Ben bu arabayla 18000 km boyunca gezdim, ne sağından solundan tık ses ne bişey geldi. Yok aksmış yok rotmuş yok öntakımmış alttakımmış yok egrymiş yok selenoidmiş yok pompaymış.. Bilmez onları benim araç tanımaz :D
18000 km boyunca bozulan tek şey sağ ön sis farı :D O da su alıyormuş, o yüzden ampul patlıyor...
Az yakıt + sıfır masraf = dünyadaki en iyi araba. :)

bu devirde ekonomi şart :) Yanıma arada akaryakıt tankeri geliyor,bi benzin lambasına bakıyorum bi tankere,ağzımdan su akıyor :D

madem ortada bir era var bir astra bir de iddaa ozaman yapın bir drag çekin birde video kimmiş çıplak çıksın ortaya :)) ( aynı şehirlerde olsaydınız kesin olurdu:)

bu devirde ekonomi şart :) Yanıma arada akaryakıt tankeri geliyor,bi benzin lambasına bakıyorum bi tankere,ağzımdan su akıyor :D

Gülmekten koptum :D:D helal olsun :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:02 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:00 ----------

madem ortada bir era var bir astra bir de iddaa ozaman yapın bir drag çekin birde video kimmiş çıplak çıksın ortaya :)) ( aynı şehirlerde olsaydınız kesin olurdu:)

Olabilirde şu an için olmaz mazotum çok dandik tahminim 1.3 CDTi zorlar şu aralar :D

ahahah bende onu dıyorumm su sensoru haletcem ilk işim video çekmek olucakkk=)) Konuuuu DAğıldııı ARABAmmm Hakkındakıı yorumlarııı alıyımmmmm:D:D:D

Geri