2,0 Şaka Makinesi..=)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _Vahan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazılım bende de var ama duman sıfır :) gayette başarılı yürüyo galiba benim arabada sorun var :)

Yazılımlı hali 100hp/220nm. Bu tork değerleri benzinli araçların tork değerine yakın malesef. İyi yürüyor dediğiniz şey kısa şanzıman + turbonun verdiği yapay his. CDTI 1.7 gerçekten iyi motor ancak DTI sizin kasaya hafif kaçıyor malesef. Corsa 1.7DTI haricinde fazla zayıf...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 19:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:04 ----------

Öylede kardeşim Focus, 407 , 307, Megane, Linea , Corsa bunlar zaten Hyundai gibi gitmezki bizim arabanın üstünde 14 inch jant var. 1180 kilogram boş ağırlık falan var + Turbomuz değişken geometrili bir sisteme sahip düşük devir yüksek tork, yüksek devir yüksek güç prensibi ile çalışıyor VGT denen olay bu zaten. Ayrıca ciddi anlamda seni koltuğa yapıştımakla kalmıyor gaza yüklen 1. 2. vites patinaj çekmeden gitmiyor bu 1.5 CRDi ve yeni çıkan 1.6 CRDi motorlar ayrı bir dünya. Blue'lardaki motorda chiple 170 hp 350 nm tork oluyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patinaj'ın kötü birşey olduğunu söylesem :D Bir arabada en önemli şey gücün yere doğru aktarılmasıdır. Ayrıca Focus köpek gibi giden bir motora sahip, değişken geometri falan dinlemez tork değeri olarak senin arabandan yüksek bu yazdığın arabaların değerleri :D Pek yorum yapmak da istemiyorum yaşayarak görüceksin. Performans=benzin :D

Ondanmı arkadaşın 110'luk focusu tokatlıyorum. herşey teknik bilgiye dayalı olmuyor. Era'yı tanımıyorsun kardeşim kendi sınıfında en iyi giden arabadır :)

Bişey demiyorum, en iyi giden diyosan en giden olsun :D

Kardeşim ben sallamayı sevmem bilirsinde diyorumya seri olmasında 1100 küsür kilosu 185 taban lastiği ve VGT'si etken.

araban 1.6 galiba, 3.3 motor 406 coupe 1 boy fark koyuyo aracıma.böle muhabetlere sevmem gel bigun çayımı iç aracım için güzel dileklerine teşekürler.

o anlamda söylemedim yahu araban dandik bi araç değil ki şaka yapılsın görünüşünden belli nasıl yürüyeceği.

Buralar yine "benim arabam senin arabanı döver" muhabbetine dönmesin :D

Devir ekonomi devri beyler, 5. vites 90 sabit hız.. DEVAM :D

Döndü bile :D Forumun en hızlısı mesela Ahmetin Combo geriside hikaye :)

Aynen boşverin yüksek devri, ben full ekonomi modundayım, en az yakan araba en iyi arabadır :D

bende ekonomi moduna girdim,hava filitresi felan çıktı,bugun 70 tl gaz bitti,385 km ankara-kırıkkale :D Gitmesede az yakıyor,iyi yönünden bakıyorum :D

Şu içindeki Rus mazotu bitsin bende ekonomik süreceğim ama bitene kadar devam :) Arabayı boğdu mazot yemin ediyorum.

Geri