Arkadaşlar yeni bi araba aldim 2.5 v6 cdx benzinli ydi ilk sahibinden paspaslarina kadar orjinal fabrika cikisi motor harika lpg taktirdim 33 krs yakio sehir ici ama sanki Mercedes amg sürüyorum yok boyle bi makine ya aldigim icin soylemiyorum gaza dokun yeterki . bakimlarini yaptirdim cok titiz bakarak binmek istiyorum uzun yillar temizini bulursaniz korkmayin alin pisman olmazsiniz .bu arabaya gencler cok binip yipratiyorlar e yipranmis arabada haliyle çok ariza veriyor e temiz bakimlisini parcalari GM olmayan kurcalanmis arwc alirsaniz basinizda aksamlamasi normaldir.
Hayatinda icine binmemis kisiler hakkinda yorum yapiyor bunlara kulak asmayin kullaniciya sorun bilgi alin bence harika bir arac Temizini bulup alin ve 40 bin liralik arac keyfi al ve seni gecemesinler
Arkadaşlar sizlerde bu düşün celerim hakkinda dusuncelerinizi yazarsaniz sevirnirim
Hayatinda icine binmemis kisiler hakkinda yorum yapiyor bunlara kulak asmayin kullaniciya sorun bilgi alin bence harika bir arac Temizini bulup alin ve 40 bin liralik arac keyfi al ve seni gecemesinler
Arkadaşlar sizlerde bu düşün celerim hakkinda dusuncelerinizi yazarsaniz sevirnirim