aracın hayırlı olsun güle güle kullan ama lpg hesabını yanlış yapmışsın gibi geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracın hayırlı olsun güle güle kullan ama lpg hesabını yanlış yapmışsın gibi geldi bana
resimleri beklemekteyiz
PAZAR GÜNÜ BULUŞMAMIZ VARDI KAYSERİLER NERDEYDİNİZ GÖREMEDİK
https://www.facebook.com/groups/408018409321402/
facebook da grup kurdum ve 2. toplantıyı gerçekleştirdik bir dahakine sizide aramızda görmek isterim
hayır dostum 30 krs a kadar düşüyor defalarca ölçtüm
benim 1.4 kalos 30 kr.şa yakın tüketiyor. 4 yıldır 1 tanesi turbo olmasına rağmen 2 farklı cdx 2.5 kullanıyorum ki bir tanesi türkiyede bulabileceğin ender temizlikte bir cdx ş.içi şu anda bile 40 kr altı görmedim ki yaşadığım yer antalya lara trafik öyle yoğun değil ve akıcı... fabrika verisi ş.içi 13.5 litre benzin olan bir araca 11 litre lpg tüketimi sağlatabiliyorsan ne mutlu sana
Birebir sorarak ve yol bilgisayarına bakarak ortalama tüketiminin 9.9 litre olduğunu gördüğüm bir cdx var. Ayak ayarı ve arabanın dilinden anlamayla da alakalı bu durum. Kimisi iddaalaşır opel benzini içiyor diye, kimisi de yakıtından memnunum der, tamamen iletişim sorunu bu.
14 yıldır v motor ve büyük hacimli motorlar kullanıyorum 1.5 tonluk 2500 cc lik bir araçla şehir içi 10 litre yakmak biraz zor ki şehir dışı bile minimum 9 litre tüketimi olan bir araç örnek olarak şu anda 10 tane cdx de denetebirim.. Yol bilgisayarı yanıltabilir.. 1996 dan beri b kasa vectralara binen biriyim kusura bakmayında kimse kimseyi kandırmasın yakıt konusunda... Aracın fabrika verileri ortayken o değerleri yakalamak bile zor motor ömrü kondisyonu yürürleri revizyona erozyona uğramış araçlarda...