20'' lik irmsher jant vectraya

Gayette güzel olurdu o resimdeki irmscher jantlari alabilseydin,ayni janti siyah 3.2 gts te görmüştüm arabaya hasta olmuştum.insignialarda 20 inch jant vermeye başlamişlar demekki ziplamiyorki o janti aracin üstründe fabrikasyon vermişler.

Son düzenleme:
ya of of of of abi zıp zıp zıplatır o :D bide her çukura girince yürekler ağıza gelcek :D

SALİH ABİ.. senin vectra bir yana gerikalanları bir yana abi..

yahu vitara sana pamuktan döşek gibi geliyordur şimdi hehehe..

hiç sorma zıp zıp senelerdır çok alıştım ..... arabacıyız ya :) ama vitara kalıbının arabası degıl bılader kullanıyor zaten ......
yıne söylüyorum vectra-c de 20 jant kullanılmaz lütfen mantıklı olun ya leylek gıbı kullanacaksınız yada almıyacaksınız bence jant alıp yere basmadıktan sonra kıymetı yok ;)

Senın kara yılanıda maşallah allah nazardan saklasın...( ekledım senı )

hiç sorma zıp zıp senelerdır çok alıştım ..... arabacıyız ya :) ama vitara kalıbının arabası degıl bılader kullanıyor zaten ......
yıne söylüyorum vectra-c de 20 jant kullanılmaz lütfen mantıklı olun ya leylek gıbı kullanacaksınız yada almıyacaksınız bence jant alıp yere basmadıktan sonra kıymetı yok ;)

Senın kara yılanıda maşallah allah nazardan saklasın...( ekledım senı )
vogland yayla yere basmıştım halbuki.:)

konuyu ben bir yerde kacırdım galıba yay alıp takıldıktan sonramı jant alınıyor !!!! bır garıplık var galıba yada ben tum yazıyı dıkkat lı bır daha okuyayım :)))))

konuyu ben bir yerde kacırdım galıba yay alıp takıldıktan sonramı jant alınıyor !!!! bır garıplık var galıba yada ben tum yazıyı dıkkat lı bır daha okuyayım :)))))
yok gariplik ben biraz tersten başladım. önce yay aldım sonra jant bakıyorum

heyyyyyyt008vr6.jpg
Tabiiki karar senın benımkı bır dost tavsiyesi ..... ama bence 18 yeterlı bırde basılı olunca arac kendını gosterır zaten .... hayırlısı olsun işallah

karar senın 18 jant spor yay ...........

Son düzenleme:
bende 18'' bakıyorum ama irmsher jantı görünce gözümü kırpmadan aldım sonra jant antranın çıktı doğal olarak oturmadı bijon aralıkları farklı

BU da eskı jantım etabeta..... aklında olsun
2765116364092i5a6645lz5.jpg

Dedıgın gıbı 18 en ideali o yolda devam et ....... hayırlısıyla bakalım....

Eta beta sanki daha çok kendini göstermiş gibi

Geri