- Konuyu Başlatan
Aynen öyle tam yakmıyor belli bir süreden sonra araç gitmesine karşın boğuluyor ve çekmiyor. Bende bu duruma geldiğinde benzin ile devam ettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisi sen uygun bir zamandadeponu ful le.Dediğim gibi günlük km sayacını sıfırla 100 km gittikten sonra bir daha fulle.Ama dediğim gibi pompacıya söyle pompa otomatiği kesene kadar fullesin.Sonra aldığı değeri burada tartışalım.
Açıkçası ne desem yalan olur.Net bir rakam yok.Böyle oluncada görüş bildirmek benim bakış açıma aykırı oluyor.Ama teorik bir düşünce uygularsak: boş depoya alınmış gaz sebebiyle kayıp değerler olduğunu düşünürsek, aracın otomatik vites olduğunu düşünürsek, aracın yakıtını ortalama 40 krş olduğunu düşünürsek genelde şehir içi yol yapıp dur kalkların enerji kaybını da hesaba katarsak normal görünüyor.
Değerli yorumların her zaman benim için önemli olmuştur. Diğer arkadaşlarımızın yorumları da çok teşekkür ederim.
Aracının motoru , modeli nedir?Aynen öyle tam yakmıyor belli bir süreden sonra araç gitmesine karşın boğuluyor ve çekmiyor. Bende bu duruma geldiğinde benzin ile devam ettim.
Aracının motoru , modeli nedir?
Bendeki araç 2002 model astra, HB, otomatik, atiker sıralı sistem takılı. Son ölçümde lpg 2,60 iken 40 kuruş yaktı. Depoyu fulleyip 100 km. gideceğim ve sonra tekrar fulleyeceğim. Çıkan sonucu burada paylaşırım.