Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu araca (1.6) biraz yükleme yapılırsa 2.0 cc'nin performansına yakın değerler alınabilir, aradaki yakıt tüketimi ve vergi avantajı da göz önüne alındığında uzun vadede daha mantıklı bir seçenek olarak öne çıkar. 1.6 Vectra B ile 2.5 Vectra B'yi aynı kefede değerlendirmek ise hem hata hem haksızlık olur. Ben bu ağırlıkdaki araçlar karşısında tercihimi 1.6 yerine 2.0 olarak kullanırım. Bir çok araç sahibinin gönlünde 2.0 lık araçlar yatar ama yakıt ve vergi dezavantajları nedeniyle küçük hacimli araçları tercih ederler. (Ethem arkadaşımızın daha evvelden sattığı 1.6 Vectra B'nin performansınden bir çok arkadaşımız övgü ile bahsederdi)abi 1,6 motor ve yaş olmuş 11 yani. ne bileyim çok fazla bir rakam. 22,500 e sitemizde çok güzel 2,5 sport varken o fiyatlara bu araca bakmak hata olur.
Bu araca (1.6) biraz yükleme yapılırsa 2.0 cc'nin performansına yakın değerler alınabilir, aradaki yakıt tüketimi ve vergi avantajı da göz önüne alındığında uzun vadede daha mantıklı bir seçenek olarak öne çıkar. 1.6 Vectra B ile 2.5 Vectra B'yi aynı kefede değerlendirmek ise hem hata hem haksızlık olur. Ben bu ağırlıkdaki araçlar karşısında tercihimi 1.6 yerine 2.0 olarak kullanırım. Bir çok araç sahibinin gönlünde 2.0 lık araçlar yatar ama yakıt ve vergi dezavantajları nedeniyle küçük hacimli araçları tercih ederler. (Ethem arkadaşımızın daha evvelden sattığı 1.6 Vectra B'nin performansınden bir çok arkadaşımız övgü ile bahsederdi)
Savaş abi, tam gönlümden geçenleri yazmışsın.Bu araca (1.6) biraz yükleme yapılırsa 2.0 cc'nin performansına yakın değerler alınabilir, aradaki yakıt tüketimi ve vergi avantajı da göz önüne alındığında uzun vadede daha mantıklı bir seçenek olarak öne çıkar. 1.6 Vectra B ile 2.5 Vectra B'yi aynı kefede değerlendirmek ise hem hata hem haksızlık olur. Ben bu ağırlıkdaki araçlar karşısında tercihimi 1.6 yerine 2.0 olarak kullanırım. Bir çok araç sahibinin gönlünde 2.0 lık araçlar yatar ama yakıt ve vergi dezavantajları nedeniyle küçük hacimli araçları tercih ederler. (Ethem arkadaşımızın daha evvelden sattığı 1.6 Vectra B'nin performansınden bir çok arkadaşımız övgü ile bahsederdi)