2001 Vectra Elegance ederi kaçtır?

ben herzaman söylerim. aracın markası modeli ne olursa olsun, problemsiz km düşük ve orjinal bakımlı araç ise herzaman piyasanın 2 veya 3 bin fazlası verilebilir. ben şahesen her araç alışımda fazla para ödeyerek problemsizini ve düzgününü alırım ve satarkende aynı şekilde satarım. iyi araba iyi para.
2 bin ucuza alıp sonrada üzerine 4 bin harcadıktan sonra ne anlamı var.

size tavsiyem aracı beğendiyseniz götürüp gösterin ve içinize sinerse üçüne beşine bakmayın alın derim.

3 gün öncesi itibariyle örnek vereyim.
komşum benim aracıma özenerek cdx almaya karar verdi. bana sordu nekadara satarsın aracı diye. 25 bin dedim. ayneen yazıyorum.....


yaaaa komşu ne yaptın yaaaaa 18 19 a dolu var dedi ve aradan 2 hafta geçti. 3 gün önce almış bir cdx 17 .000 tl ye. bakmamı istedi ,neyse baktım araca ben şahsen öyle bir araca kesinlikle para vermem fakat hevesi kırılmasın diye hayırlı olsun dedim.

araçta tavan hariç boya var, kasa bezgin,2 parça değişen var,araç sözde 130 bin km de ama kaputu açınca ve araca genel bakınca benim gözümde 300 bin rahat var.km orjinal değil büyük ihtimal, motorla çok oynanmış orjinal vidaları bile yok farklı vida somunlar takılmış.

ve bu gün aracı sanayiye götürüp bakım yaptırmak istemiş.
şöyle bir liste vermişler eline.......


motor bitikmiş ve revizyon grekiyormuş : 5 bin tl
ön ve arka takım : 500 tl
yolbilgisayarı ekranı arızalı : 500 tl
klima kompresörü arızası : 400 tl
fren diskleri : 300 tl
benzin pompası : 230 tl
xenon farların yükseklik sensörleri : 320 tl

ufak tefek birçok şey toplamda 7.250 tl masraf çıkmış. şimdide kara kara düşünüyor ben ne yapacam diye. aldığında ucuz aldım diye bana nispet yapıyordu bu günde soğudum arabadan satsam 15 edermi diye bana soruyordu.

bu sebeple araç alırken kesinlikle fiyatından dolayı ön yargılı olmayın. aracı iyi inceleyip bu yazdığım örneğide unutmayın derim.....
 
Sağol ethem abi aklıma ilk senin araçlar geldi zaten örnek olarak...

Alırsam da sana danışacağım birkaç konu olabilir.
 
pahalıdır ucuzdur bilmemde servise kontrol ettirmeden araba almayın
 
Geri
Üst