2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benmki 2006 basınca bizmkide no fankşın diyo yani basmayın yalandan bi tuş o gerek yok başka tuşlara basın dimi jeyms baba özledim ben seni naparsın ;)

atahan bostancı oto sanayiye yakınsan opel team servise bi uğrasan diyorum,ekranın büyük ise 2004 modelinde oldugu gibi sende aktifleştirirsin dene derim bence ama ekran ufak ise o tuş boş,ben şimdi çıkma bir ekran ile deneme yapıcam en kısa zamanda ekran olursa fonksiyonları vs çalışırsa hemen bir ekran sipariş vercez ve sonrada aktifleştirme yapıcaz,
ismim bülent
kolay gelsin

ee süleymanın yemek noldu:D jamesbaba

Adresi yazayımmı nasıl yollucaksın yemeği

patron sana bir jest yaparız
bu aralar bayağı forumdan uzak kaldım ya
ama benim ekranda halal deneme yapamadık yoğunluktan dolayı

kadason oto sanyide opel bayisi buldum,çıkma ekran bulucaz ve araca denemeden takıcaz çünkü essentia astra modellerde bu sistem hazırmış,çıkma ekranı arıyoruz şu anda gelince benim araça takıcaz araç essentia modelinden - enjoy modeline geçicek :)

İnşallah olur,bi ekranla yol bilgisayarı olması güzel bişey olacak :)essentiaya binioz ama yol bilgisayarımız war deriz:)

süleyman ben box'ta taktırdım araç şu an 108 hp oldu
astra tuning bölümünde detayları görebilirsin

2007 essentia araçları olan arkadaşlar bu araca yol bilgisayarı takarak direk aktif hala getirilebiliniyor artık ben cuma gününe kadar ekranı takıcam burda resimleri paylaşırım,dün cosmonun ikinci el ekranını taktık o bile uydu,ama radyo ile bağlantısı yapılamadığı için olmadı,enjoy sıfır ekran alıcaz ancak öyle oluyor

Geri